• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Advantix

Bescherm je hond het hele jaar door tegen vlooien en teken. Doe dit bijvoorbeeld met Advantix. Naast dat het een dodende werking heeft tegen vlooien, vlooienlarven en teken, heeft het ook een afwerende werking tegen muggen, zandvliegen en stalvliegen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Advantix Spot On 100 1 ml - Anti vlooien en tekenmiddel
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 22,39 - 31,45 20,15 - 28,31
  4 pip 22,39
  6 pip 31,45
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Advantix Spot On 250 2.5 ml - Anti vlooien en tekenmiddel
  Waardering:
  48%
  Normale prijs 22,59 - 31,95 20,33 - 28,76
  4 pip 22,59
  6 pip 31,95
 3. Root Catalog petsplace kopen
  Advantix Spot On 400 4 ml - Anti vlooien en tekenmiddel
  Normale prijs 28,49 - 37,95 25,64 - 34,16
  4 pip 28,49
  6 pip 37,95
 4. Root Catalog petsplace kopen
  Advantix Spot On 600 6 ml - Anti vlooien en tekenmiddel
  Normale prijs 37,95 - 44,95 34,16 - 40,46
  4 pip 37,95
  6 pip 44,95
 5. Root Catalog petsplace kopen
  Advantix Spot On 40 0.4 ml - Anti vlooien en tekenmiddel
  Normale prijs 22,69 - 28,49 20,42 - 25,64
  4 pip 22,69
  6 pip 28,49
Tonen als Foto-tabel Lijst

5Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het bijzondere aan Advantix is dat het naast een dodende werking tegen vlooien, vlooienlarven en teken ook nog een andere eigenschap heeft; een afwerende werking tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.

Is de afwerende werking van Advantix belangrijk?

Jazeker! De parasieten kunnen namelijk ziekten overbrengen op je hond. Zo kan bijvoorbeeld de Dermacentor reticulatus teek drager zijn van de parasiet Babesia canis, die bij honden de levensbedreigende ziekte Babesiosis kan veroorzaken. Daarnaast kan de teek ook de ziekte van Lyme overbrengen. Het afweren van parasieten kan dus van groot belang zijn. Niet bijten is namelijk geen ziekteoverdracht. Een parasiet die op een met Advantix behandelde hond komt, reageert alsof hij op een hete bakplaat staat; het zogenaamde ‘hot foot effect’. De parasiet zal zo snel mogelijk van de hond af willen en is op dat moment al in contact gekomen met Advantix; de parasiet gaat dus niet alleen van je hond af; de parasiet zal ook sterven.

Neem je je hond mee op vakantie? Gebruik Advantix!

Met name honden die mee op vakantie gaan, naar bijvoorbeeld Zuid Europa, kunnen met parasieten te maken krijgen; hieronder vallen vlooien en teken, maar ook muggen, stal- en zandvliegen. De meeste middelen werken tegen vlooien en teken, maar naast vlooien en teken, kunnen de andere drie parasieten die hierboven genoemd worden ook nare ziekten overbrengen. Muggen kunnen hinderlijk zijn voor je hond en soms ook bijten en irritatie veroorzaken. Maar muggen kunnen ook hartworm overdragen; een ernstige en mogelijk zelfs dodelijke ziekte bij honden. Bescherm je hond dus te allen tijde door ze te behandelen met Advantix!

Hoe werkt Advantix?

Advantix wordt geleverd in pipetjes. Deze pipetjes bevatten een vloeistof met hierin twee werkzame stoffen. Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid (spot-on) tussen de schouderbladen. Bij honden zwaarder dan 10 kilogram, kan de inhoud van de pipet het beste gelijkmatig verdeeld worden over vier verschillende plaatsen op de rug; vanaf de schouderbladen tot aan de staartbasis. Laat je hond gedurende 48 uur na aanbrengen niet zwemmen in natuurwater, omdat het middel schadelijk is voor in het water levende organismen.

De voordelen van Advantix

 • Doodt vlooien snel (binnen 24 uur) en beschermt je hond gedurende 4 weken tegen nieuwe vlooien
 •  Zeer geschikt voor honden met een vlooienallergie
 •  Doodt teken en beschermt je hond gedurende drie tot vier weken tegen nieuwe teken
 • Doodt bijtende luizen
 • Beschermt je hond tegen zandvliegen (2-3 weken), muggen (2-4 weken) en stalvliegen (4 weken).

Advantix: weg met vlooien en teken

Advantix is een middel tegen vlooien, vlooienlarven, teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.Het bijzondere aan Advantix is dat het naast een dodende werking tegen vlooien, vlooienlarven en teken ook nog een andere eigenschap heeft: een afwerende werking tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.

Parasieten kunnen ziekten overbrengen op honden

Heel belangrijk, want deze parasieten kunnen namelijk ziekten overbrengen op je hond. Zo kan bijvoorbeeld de Dermacentor reticulatus teek drager zijn van de parasiet Babesia canis, die bij honden de levensbedreigende ziekte Babesiosis kan veroorzaken. Ook kan de teek de ziekte van Lyme overbrengen. Het afweren van een teek kan dus van groot belang zijn. Want niet bijten betekent dat er geen ziekteoverdracht plaatsvindt.

Advantix werkt tegen vlooien en teken

Een teek die op een met Advantix behandelde hond komt, reageert alsof hij op een hete bakplaat staat; het zogenaamde ‘hot foot effect’. De teek wil zo snel mogelijk van de hond af. De teek die in contact is geweest met Advantix zal sterven. Dus ook de afgeweerde teek.

Advantix is beschikbaar in 4 varianten:

 • Advantix spot on 40, voor honden van 1,5 kilogram tot 4 kilogram.
 • Advantix spot on 100, voor honden van 10 kilogram tot 25 kilogram.
 • Advantix spot on 250, voor honden van 25 kilogram tot 40 kilogram.
 • Advantix spot on 400, voor honden zwaarder dan 40 kilogram.

Hot Foot Effect

Advantix werkt tegen vlooien, maar het weert ook teken. Advantix heeft een zogeheten ‘Hot Foot Effect’ wat er voor zorgt dat teken jouw hond niet meer kunnen bijten. Hiermee helpt Advantix het overdragen van ziektes door teken te voorkomen. Bekijk hieronder de video over het ‘Hot Foot Effect’ bij teken.

Heb je ook een kat? Behandel alle huisdieren tegelijk tegen teken en vlooien! Je kat mag je niet behandelen met Advantix, gebruik bij katten bijvoorbeeld Seresto.

Met de producten van Advantix zorg je ervoor dat je hond niet langer last heeft vlooien, teken en andere vervelende diertjes. Het gehele Advantix-assortiment vind je bij Pets Place.

Back to top