• Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • 30.000 producten op voorraad
 • Gratis Click & Collect

Tetra Tetramin

Tetramin is één van de bekendste visvoer lijnen in de handel. Dit is niet gek, aangezien Tetra één van de grootste spelers is op het gebied van aquaristiek. Tetramin is een volledig visvoer dat gegeven kan worden aan alle tropische vissen! Tetramin is een vlokvoeding, waardoor het geschikt is voor zowel kleine, als grote vissen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Root Catalog petsplace kopen
  Tetra Tetramin Bio Active Vlokken - Vissenvoer
  Waardering:
  100%
  Normale prijs 3,69 - 28,50 3,69 - 28,50
  66 ml
  100 ml
  250 ml
  500 ml
  1 l
 2. Root Catalog petsplace kopen
  Tetra Tetramin Xl Bio Active Vlokken - Vissenvoer
  Normale prijs 18,99 - 30,99 18,99 - 30,99
  500 ml
  1 l
 3. Root Catalog petsplace kopen
  Tetra Tetramin Crisps - Vissenvoer
  Normale prijs 5,25 - 11,79 5,25 - 11,79
  100 ml
  250 ml
 4. Root Catalog petsplace kopen
  Tetra Menu Food Mix Vlokken - Vissenvoer
  Normale prijs 6,49 6,49
  100 ml
Tonen als Foto-tabel Lijst

10Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een gezond aquarium heeft gezonde vissen. Gezonde vissen begint bij een goed visvoer die aansluit bij de behoefte van je vis. Tetramin is één van de bekendste visvoer lijnen in de handel!

Kleine vissen?

Tetramin kan gemakkelijk tussen duim- en wijsvinger kleingemaakt worden, waardoor het een geschikte voeding is voor ieder formaat vis!

Tetramin visvoer

Tetramin is een volledige voeding. Dit houdt in dat er geen extra toevoegingen of aanvullingen nodig zijn om je vis alles binnen te laten krijgen dat hij nodig heeft. Het heeft een goede verteerbaarheid, waardoor er minder afscheiding wordt afgegeven aan je water. Dit helpt mee aan het garanderen van een goede waterkwaliteit. Door de hoge kwaliteit van het visvoer zullen je waterwaardes dus beter blijven dan bij een goedkoper ander voer. Slechte waterwaardes hebben weer veel algengroei tot gevolg. Kortom; een goede kwaliteit visvoer helpt mee aan de algemene gezondheid van je aquarium! 

Sierlijke en kleurrijke vissen door Tetramin van Tetra

Tetramin is zo ontwikkeld dat het de kleuren van je vissen bevordert. Zo bevat het voer veel vitamines, mineralen en micro-elementen waardoor je vissen prachtig van kleur zijn.

De juiste hoeveelheid van Tetramin

Het is erg belangrijk om je vissen de juiste hoeveelheid voer te geven. Een tekort aan voer zorgt voor kwetsbare en ongezonde vissen. Dit proces komt daarentegen amper voor. Een veel voorkomend probleem onder beginnende aquariumliefhebbers is te veel voeren. Te veel voeren is een serieuze bedreiging aangezien al het voer dat niet wordt opgegeten, zal vergaan in je water. Dit heeft slechte waterwaardes tot gevolg. Een plotse piek in het ammoniakgehalte in je aquarium kan een dodelijke afloop hebben voor je vissen en moet daarom altijd voorkomen worden.

Elk aquarium is anders. Zo verschilt bijvoorbeeld het aantal vissen en het soort vis dat je houdt. Niet iedere vis heeft evenveel voer nodig, daarom is het onmogelijk om concreet te zeggen hoeveel voer de vissen in jouw aquarium nodig hebben. Dit is een ervaringsproces. Een goede richtlijn is dat het voer, indien je vlokken voert, de bodem niet mag bereiken. Ook al het voer dat na 3 minuten nog op het wateroppervlakte ligt is overbodig en mag dus de volgende keer minder gegeven worden.

Te veel gevoerd?

Is er veel te veel visvoer in het aquarium beland? Het is dan erg belangrijk om een waterwissel te doen zodat de afvalstoffen uit je aquarium gehaald worden. De grootte van de waterwissel is afhankelijk van de hoeveelheid voer die te veel in je aquarium terecht is gekomen, maar ligt meestal tussen de 30% en 70%!
Back to top