Heb jij 2 of meerdere katten in huis en kunnen zij niet goed met elkaar overweg? Vechten ze bijvoorbeeld met elkaar of zitten ze elkaar continue achterna? Dan kan Feliway Friends dé oplossing zijn voor jouw katten. In dit artikel lees je hoe dit product werkt en hoe dit de conflicten tussen jouw katten kan oplossen.

Feliway Classic

Feliway Classic is een veilig en natuurlijk product. Het behoort tot de Feliway serie, dat o.b.v. natuurlijke feromonen wordt gemaakt.

Als een kat zich veilig voelt, geef hij namelijk kopjes langs het meubilair. De kat markeert zijn territorium hiermee als veilig en vertrouwd. Dit feromoon wordt gebruikt in Feliway Classic, zodat je dit op meubels en in de omgeving kunt spuiten (met de spray) of kunt verspreiden (met de verdamper). Zo zal jouw kat weer rustig en ontspannen worden en niet meer krabben aan meubels en / of sproeien in huis.

Feliway Friends

Feliway Friends is een product van Feliway en is gemaakt o.b.v. het Cat Appeasing Pheromone (C.A.P.). Dit is het stofje dat de moederkat aan haar kittens geeft om hen een veilig gevoel te geven, zodat ze samen met elkaar een hechte band opbouwen. Door dit feromoon in te zetten bij spanning en agressie tussen 2 katten, kan dit dus de conflicten tussen de katten oplossen en zorgen dat zij in harmonie zullen samenleven.

Wanneer kun je Feliway Friends gebruiken?

Feliway Friends kun je inzetten bij meerdere katten die:

  • Vechten
  • Staren
  • Blokkeren
  • Agressief zijn
  • Najagen / elkaar achterna zitten

Hoe gebruik je de Feliway Friends verdamper?

De verdamper gebruik je als volgt: draai het flesje op de verdamper en stop hem in een stopcontact. Plaats de verdamper in een ruimte waar de katten zich veel bevinden. De verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70 m2. Laat de verdamper continue aanstaan zodat de katten kunnen wennen. Een flesje van 48 ml gaat zo’n 30 dagen mee. Na die tijd kun je het flesje vervangen door de Feliway Friends navulling.

null

Hang de adapter vrij

Let hierbij op dat het geen stopcontact is dat achter meubels, deuren of gordijnen hangt en dat zich ook niet onder een plank bevindt. Zo kunnen de feromonen namelijk niet goed verspreiden.
BESTEL FELIWAY CLASSIC OF FRIENDS IN DE WEBSHOP