Almo Holistic is het traditionele assortiment van de Almo brokjes. Dit kattenvoer is bereid met vers vlees van een hoge kwaliteit. Altijd transparant weergegeven met een korte lijst van duidelijke ingrediënten.

Wat is Holistic

Holistisch betekent vrij vertaald eigenlijk ‘allesomvattend’. Een holistische voeding is zo samengesteld dat het jouw huisdier helpt om op alle vlakken sterk en gezond te blijven. De voeding bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Een hoge kwaliteit en uitgebalanceerde voeding voor jouw kat.

Smaken kattenvoer

De Almo Holistic droogvoeding is er in drie varianten.

Adult

Ontwikkeld voor de volwassen kat vanaf 1 jaar. Een heerlijke volledige en licht verteerbare voeding bereid met vis en rijst maar zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Kitten

Dit kattenvoer is speciaal samengesteld voor kittens tot 12 maanden. Daarna kunnen ze geleidelijk overstappen op de adult voeding. Deze variant is bereid met 14% vers gerookte kip. Daarnaast een combinatie van verschillende hoogwaardige granen.

Sterilised

Dit holistische kattenvoer van Almo is speciaal gemaakt voor katten die de neiging hebben wat sneller dik te worden, zoals katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Deze variant is gemaakt met rundvlees en rijst. Het heeft minder calorieën en een laag vetpercentage waardoor het kan daarom helpen jouw kat op gewicht te houden.

Bekijk hier al het kattenvoer van Almo Nature