Beaphar Dimethicare

Wil jij graag een product dat werkt tegen vlooien en teken en dat vrij is van pesticide? Probeer dan Beaphar Dimethicare.

Bekijk hieronder onze video over Beaphar Dimethicare!

Wat doet Beaphar Dimethicare

Het product maakt een soort plakkend laagje om de vlooien, teken, mijten en luizen waardoor ze niet meer kunnen bewegen en sterven. Zo vallen ze van de vacht of kan je ze er makkelijk uit borstelen. Het plakkende laagje vormt zich alleen om het insect zodat de vacht van je hond of kat niet plakkerig wordt.

Welke varianten zijn er?

Er zijn varianten voor honden en katten in pipetten of sprays.

Beaphar Dimethicare Line-On

Beaphar Dimethicare Line-On is een pipet die in tegengestelde richting van de vacht wordt aangebracht. De werking van één pipet bedraagt zo’n 8 tot 10 dagen. Beaphar Dimethicare Line-on is geschikt voor honden en katten.

BESTEL BEAPHAR DIMETHICARE LINE-ON

Beaphar Dimethicare omgevingsspray

Beaphar Dimethicare omgevingsspray immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten in de directe omgeving. De werkzame stof heeft effect op de verschillende levensstadia en heeft effect voor twee weken.

BESTEL HIER BEAPHAR DIMETHICARE OMGEVINGSSPRAY

Beaphar Dimethicare vachtspray

Beaphar Dimethicare vachtspray is geschikt voor het gebruik op honden en katten die al vlooien hebben. Maak de vacht vochtig en verdeel de spray met een borstel. Spoel de vacht uit om het ongedierte direct te verwijderen. Behandel het huisdier hierna opnieuw met de vachtspray of gebruik het pipetje voor directe bescherming.

BESTEL BEAPHAR DIMETHICARE SPRAY
null

Meer informatie over vlooien, teken en wormen.

Wil jij meer informatie over vlooien? Klik dan hier. Wil jij meer informatie over teken? Klik dan hier. Wil jij meer weten over wormen? Klik dan hier.