Als hondenbaasje gebruik je ongetwijfeld wel eens snoepjes om je hond te belonen. Bij Pets Place vind je een ruim assortiment aan hondensnacks, maar hoe weet je welke snacks je voor jouw hond moet kopen?

Lekkere & gezonde hondensnacks

Snacken hoeft niet alleen maar ongezond te zijn! Als je jouw hond beloont met de hondensnacks van het merk 8in1, dan weet je dat jouw viervoeter verantwoorde en natuurlijke snacks binnenkrijgt zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen. De hondensnacks van 8in1 zijn onder te verdelen in 2 soorten: de 8in1 Mini’s en de 8in1 Fillets. Hieronder lees je meer over deze 2 soorten.

8in1 Mini’s

Dit zijn smaakvolle en glutenvrije hondensnacks (dus ideaal voor honden met een allergie). Ze bevatten goede vitaminen, bevatten slechts 2,5% vet en bevatten geen toegevoegde suikers. Het bijzondere aan deze snacks is dat vlees wordt gecombineerd met vlees en groente of fruit. Daarnaast zien de snacks er voor het baasje ook erg leuk uit: in 2 kleuren en in grappige vormen.

De mini’s vind je bij Pets Place in volgende smaken:

Vlees/vis & groenten:

  • Vis & Tomaat
  • Kalkoen & Pompoen
  • Lam & Spinazie
  • Wild & Bosbessen

Vlees/vis & fruit

  • Kip & Wortel
  • Konijn & Kruiden
  • Lam & Cranberry
  • Rund & Appel

8in1 filets

Deze hondensnacks bestaan uit kippenvlees met een speciale voedingskern, het zogeheten “Nutri-center”. Dit bevat gezonde, functionele toegevoegde ingrediënten (chondroitine en glucosamine) om het welzijn en de vitaliteit van jouw hond te bevorderen (ze ondersteunen de gewrichten). Ook deze snacks bevatten een laag vetgehalte.

De filets koop je bij Pets Place in de volgende varianten:

8in1 Fillets Pro Small Breath

Geschikt voor honden van 1 tot 6 jaar. Deze snacks zorgen voor een frisse adem!

8in1 Fillets Pro Small Active

Geschikt voor honden van 1 tot 6 jaar. Deze snacks zorgen voor gezonde gewrichten.

8in1 Fillets Pro Small Skin & Coat

Geschikt voor honden van 1 tot 6 jaar. Deze snacks zorgen voor een glanzende vacht.

8in1 Fillets Pro Small Digest

Geschikt voor honden van 1 tot 6 jaar. Deze snacks zorgen voor een goede vertering.