Biofood vleesvoeding

Honden zijn van oorsprong vleeseters en daardoor erg gek op vleesvoedingen. Biofood heeft vleesvoedingen in 3 verschillende smaken. Deze vleesvoedingen dienen als complete maaltijd, als toevoeging aan hondenbrokken of als een lekkere beloningssnack. Wil je meer weten over Biofood vleesvoeding? Lees dan verder!

Biofood hondenvoer: een gezonde keuze

Biofood vleesvoeding koop je bij Pets Place in de smaken lam, eend en zalm. Ze worden gemaakt o.b.v. vers vlees en wordt geproduceerd met gebruik van stoom. Het hondenvoer bevat geen suiker, tarwe zout, chemische antioxidanten. Daarnaast bevat het ook geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Dit hondenvoer van Biofood is bovendien 100% glutenvrij, waardoor het ook erg geschikt is met honden met een glutenallergie.

Compleet hondenvoer of als beloning?

Hoe je dit hondenvoer ook geeft aan je hond, het wordt sowieso een verwennerij! Je kan Biofood als complete voeding geven, naast de hondenbrokken of gebruiken als lekkere beloningssnack. 1 vleesbol vervangt gemiddeld 60 gram brokken. Biofood vleesvoeding is ook ideaal als je hond mee op vakantie gaat. Doordat het niet in de koelkast bewaard hoeft te worden, kun je dit prima meenemen in de auto op vakantie! Ook is het voer ideaal als je jouw hond medicijnen moet geven. Veel honden willen een pilletje van de dierenarts niet graag opeten, maar als je het verwerkt in een vleesbol van Biofood dan is het ongetwijfeld zo opgegeten!

Denk aan de hygiëne!

Een voordeel van Biofood vleesvoeding is dat het buiten de koelkast bewaard kan worden. Wil je deze voeding niet in 1 keer geven maar in delen snijden, dan dien je een deel wel te bewaren in de koelkast. Wanneer je dit doet, is het voer nog zo’n 2 à 3 dagen houdbaar. Let bij het snijden van het vleesvoer wel op de hygiëne. We raden aan om altijd een apart snijplankje en een apart mes te gebruiken voor Biofood, dat je niet voor je eigen eten gebruikt.

BESTEL BIOFOOD VLEESVOEDING IN ONZE WEBSHOP