Biokat’s Classic

Katten zijn van nature hygiënische dieren en doen hun behoefte graag op een rustige en schone plek. Als je een kat hebt dan heb je een kattenbak in huis nodig. Deze vul je met een goede kattenbakvulling.

Weg met vieze geurtjes!

De soort kattenbakvulling is van groot belang. Katten zijn erg kieskeurig; als de kattenbakvulling ze niet aanstaat dan doen ze hun behoefte niet in de kattenbak en heb je dus grote kans dat je kat haar behoefte ergens anders gaat doen. Naast dat je kat blij moet zijn met de gekozen kattenbakvulling, is het ook erg prettig als een kattenbakvulling vieze geurtjes neutraliseert. Voor een goede en hygiënische kattenbak is het van belang de kattenbak regelmatig schoon te maken.

null
Biokat’s Classic kattenbakvulling is dé favoriet van veel katten en hun eigenaren.

Klontvormende kattenbakvulling

Biokat’s Classic is een klontvormende kattenbakvulling. Dit wil zeggen dat de korrels alle vloeistof absorberen en zo vaste klonten vormen. Deze klonten kun je gemakkelijk verwijderen uit de bak met een kattenbakschepje. Biokat’s Classic staat bekend om zijn sterke klontvorming en is daardoor zuinig in gebruik. Het is dus niet nodig om de kattenbak wekelijks helemaal te verschonen; de klonten absorberen alles.

3-in-1 formule

Biokat’s Classic en Classic fresh bestaan uit 3 verschillende korrelgroottes:

De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. Een handvol grote korrels heeft de oppervlakte van een heel voetbalveld! De middelgrote korrels vormen extreem sterke klonten.

Zodra deze korrels in aanraking komen met vloeistoffen, klonteren de middelgrote korrels aan elkaar, waardoor er een zeer sterke klont ontstaat. De kleine korrels verhogen de effectiviteit. Doordat deze korrels zich door het grit verspreiden, ondersteunen ze de optimale werking van de middelgrote en grote korrels.

Biokat’s Classic voor een goed milieu

De fabrikant van Biokat’s Classic houdt zich intensief bezig met het milieu. Bij de productie van kattenbakvulling komt er CO2 vrij. CO2 is een stofje wat schadelijk is voor het milieu. Biokat’s Classic is, vergeleken met andere grote merken, degene waarbij de uitstoot van Co2 het laagst is. Erg goed voor het milieu dus, én goed voor je portemonnee!

Natuurlijk wil je alleen het allerbeste voor je kat. Bestel Biokat’s Classic daarom direct in onze webshop, of ga naar één van de Pets Place winkels bij jou in de buurt!

BESTEL BIOKAT'S CLASSIC IN DE WEBSHOP