Biokat’s Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom geeft een heerlijk lichte geur van katoenbloemen en jasmijn. De kattenbakvulling heeft met deze geurcombinatie de herkenbare geur van pas gewassen wasgoed.

Geen onaangename geurtjes meer

Biokat’s Classic Fresh kattenbakvulling met Cotton Blossom-geur onderscheidt zich door de AromaProtect Formula™. Deze absorbeert de vieze geurtjes in de kattenbak en verspreidt tegelijkertijd de lekkere Cotton Blossom-geur. De speciale formule is ontwikkeld door experts op het gebied van kattenhygiëne, ze garanderen hiermee een langdurig frisse werking. Je hoeft dus minder vaak de kattenbak te verschonen!

Waar staat de 3-in-1 formule voor?

Deze kattenbakvulling van Biokat’s bestaat uit een mix met 3 verschillende korrelgroottes. Waar is dat goed voor?

1. De grote korrels zorgen voor een snelle absorptie van vieze geuren.

2. De middelgrote korrels vormen super stevige klonten zodra deze in aanraking komen met vloeistoffen.

3. De fijne korrels ondersteunen de grote- en middelgrote korrels wanneer deze zich door het grit verspreiden. Dit zorgt voor een verhoogde effectiviteit.

null

Winnaar ECOCARE AWARD

In 2012 won Biokat’s Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom de Duitse ECOCARE AWARD. Hiermee vestigde Biokat’s zich als hét duurzaamheidsmerk van Duitsland in 2012.

Hoe stap je over naar andere kattenbakvulling?

Net als bij het wisselen van kattenvoer, moet je bij het wisselen van kattenbakvulling rekening houden met jouw kat. Als je kat al een hele tijd kattenbakvulling X gebruikt en ineens zijn behoefte op een hele andere soort moet doen, kan jouw kat voor een verrassing komen te staan! Het laatste wat je wilt, is dat je kat weigert om zijn behoefte op de kattenbak te doen en dit ergens anders in huis doet. De ene kat is hier wat meer eenkennig in dan de ander.

null

Laat je kat langzaam wennen

Om te voorkomen dat jouw kat de kattenbak niet meer gebruikt raden wij aan om geleidelijk over te stappen op de nieuwe kattenbakvulling. Dit houdt in dat je iedere dag steeds een beetje nieuwe kattenbakvulling bij je huidige schept en steeds meer gaat mengen. Zo kan jouw kat rustig wennen aan het nieuwe kattengrit!

Bekijk de reviews van het testpanel

Biokat’s Classic Fresh 3in1 Cotton Blossom is onlangs door het Pets Place testpanel uitvoerig getest. Bekijk de ervaringen met het product

Bekijk Biokat Classic Fresh Cotton Blossem in de webshop