Biokat’s kattenbakvulling

Biokat’s heeft een nieuwe lijn kattenbakvulling ontwikkeld, namelijk Biokat’s Diamond Care. Deze klontvormende kattenbakvulling bevat actieve kool die nare geurtjes tegen gaat. Daarnaast bevat het Aloë Vera voor een verzorging van de kattenpootjes!

Biokat’s Diamond Care heeft een award gewonnen!

In Duitsland heeft Biokat’s Diamond Care kattenbakvulling de award TOP-Neuheit des Jahres 2014/2015 gewonnen! Met dit award onderscheidt het Duitse vakblad Pet ieder jaar nieuwe, innovatieve product-concepten in de categorieën hond en kat. Dit is natuurlijk een fantastische prestatie voor Biokat’s. Ben je benieuwd geworden naar wat er zo bijzonder is aan Diamond Care? Lees dan dit artikel en koop het product!

Biokat's Diamond Care

Optimale geurbinding

Doordat deze kattenbakvulling zuiver natuurlijke actieve kool bevat, zorgt dit voor een goede geurbinding. Deze kool wordt gemaakt van een duurzame grondstof, namelijk kokosnootschalen. Dit is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Een groot voordeel dus voor kattenbaasjes: want het gaat nare geurtjes tegen!

Biokat’s Diamond Care bestaat uit 3 varianten:

Fresh bevat naast alle genoemde toevoegingen ook een extra toevoeging; namelijk babypoeder. Deze milde geparfumeerde geur zorgt voor een extra frisse en aangename geur in de kattenbak. MultiCat is speciaal gemaakt voor een huishouden met meerdere katten. Naast alle bovengenoemde voordelen bevat deze variant een extreem goede geurbinding, zodat de nare geurtjes nog verder geminimaliseerd worden.

Biokat's

Verzorging van de kattenpootjes

Biokat’s Diamond Care bevat ook Aloë Vera. Dankzij de toevoeging van Aloë Vera krijgt de kattenbakvulling een verzorgende werking voor de kattenpootjes. Katten zijn van nature schone dieren en zullen daarom gek zijn op dit effect van Aloë Vera! In Diamond Care zit een goed te verdragen hoeveelheid Aloë Vera voor katten

null

Zachte kattenpootjes

Geloof je het niet? Wrijf maar eens wat korrels van dit grit tussen je vingers en je zult merken dat je huid daarna zacht aanvoelt!

De voordelen van Biokat’s Diamond Care op een rij:

  • Een goede klontvorming
  • Bevat actieve kool: zorgt voor een effectieve geurbinding
  • Bevat Aloë Vera: verzorgt de kattenpootjes
  • Bestaat uit fijne korrels en zorgt voor weinig stof
  • Bestaat uit 100% natuurklei
  • Is tot 60 dagen te gebruiken
BESTEL BIOKAT'S DIAMOND CARE IN DE WEBSHOP