Voorkomen is beter dan genezen, en het vlooienseizoen is vol aan de gang. Behandel je hond en kat altijd preventief gedurende het hele jaar met een middel tegen vlooien, zoals Bolfo Gold.

Hond vlooien? Kat vlooien? Weg ermee!

Door preventief te handelen voorkom je dat je hond of kat besmet raakt. Vlooien zijn niet alleen heel vervelend, ze kunnen ook nog eens gevaarlijk zijn voor zowel honden, katten als mensen.

Hoe zien vlooien eruit en waar leven ze?

Vlooien bij honden of katten? Lees de tips van Pets Place Het zijn kleine insecten zonder vleugels, ongeveer 0,5 cm groot, met achterpoten die gemaakt zijn om te springen. Een klein deel van de levenscyclus van de vlo voltrekt zich op het huisdier. Volwassen vlooien voeden zich met bloed.

95% leeft in de omgeving!

De eitjes worden op je dier gelegd, maar vallen er vaak af en komen in de omgeving terecht. Ze komen terecht in de mand van je huisdier, in vloerkleden, op de bank en zelfs in de auto; overal waar je huisdier komt. Slechts 5% van alle vlooien leeft op dieren – en 95% in de leefomgeving. Daarom is het erg belangrijk om je dier én je omgeving te behandelen! Bolfo Gold werkt tegen vlooien en teken bij honden en katten.

vlooien

Bolfo Gold

Bolfo Gold heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Bolfo Gold is een contact-insecticide,dit betekent dat de vlooien gedood worden door contact met de huid of vacht van je hond of kat. De vlooien krijgen geen kans om te bijten. De toediening is gemakkelijk: je druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren van je hond of kat op de intacte huid. Bolfo Gold is verkrijgbaar voor hond en kat. Klik hier voor het overzicht van alle Bolfo Gold producten!

null

De voordelen van Bolfo Gold

Werkt snel, Werkt niet alleen tegen vlooien, maar ook tegen vlooienlarven, Gemakkelijke toediening (druppels op de intacte huid), Beschermt 3 tot 4 weken tegen vlooien.
BESTEL ALLE BOLFO PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP