Honden kunnen zowel plantaardige als dierlijke stoffen verteren en verwerken. De vezels in plantaardige stoffen kan een hond zelfs goed gebruiken alleen moet er hard voor gewerkt worden om de granen te verteren. Honden zijn door de jaren heen steeds gevoeliger geworden voor granen en ook gluten. Dit kan zelfs leiden tot irritatie aan huid en vacht, darmklachten en maagklachten. Lees meer over waarom hoogwaardige voeding het verschil kan maken.

null

Waarom graanvrij?

Sommige honden kunnen moeite hebben met het verteren van granen. Ervaar je klachten of problemen? Overleg met een dierenarts of het overstappen naar een graanvrij dieet misschien kan helpen. En vergeet dan uiteraard de graanvrije snacks niet!

Ook Boxby heeft graan- en glutenvrije snacks!

Omdat honden dus steeds gevoeliger worden, heeft Boxby ervoor gekozen om  het assortiment uit te breiden met snacks die een granen en/of glutenvrij recept bevatten. Zo blijft Boxby hun missie nastreven: het aanbieden van gezonde snacks voor alle honden, dus ook de honden met een dieet op basis van graan- en glutenvrij. Als alternatief voor granen gebruiken ze aardappel, tapioca of erwten, net als bijvoorbeeld rijst. Kijk in onze webshop voor alle graan- en glutenvrije producten van Boxby.

BESTEL GRAANVRIJE SNACKS