De Cat’s Best GreenPower kattenbakvulling is een compleet natuurlijk product, gemaakt van 100% organische vezels en zonder chemische toevoegingen. De houten vezels die gebruikt worden komen van duurzame bosbouw en gecertificeerde bedrijven. Cat’s Best GreenPower is PEFC gecertificeerd, dat is het keurmerk voor duurzame bosbeheer. Ook is de kattenbakvulling 100% biologisch afbreekbaar.

De kattenbakvulling

De unieke groene parels in deze kattenbakvulling zijn natuurlijke geur blokkers die ervoor zorgen dat er geen vieze geurtje worden ontwikkeld. Door de speciale vezels in de kattenbakvulling worden vieze geurtjes voor een langere tijd gevangen. Dit allemaal zonder chemische toevoegingen.

Efficiënt

Door de samenstelling van Cat’s Best GreenPower kattenbakvulling wordt het vocht tot 800% geabsorbeerd. Ook is deze kattenbakvulling klontvormend zodat je de kattenbak makkelijk leeg kan scheppen. Een extra voordeel is dat de klonten zo goed worden gevormd dat er geen losse vulling van de klont valt als je ze uit de kattenbak schept. Bovendien is deze kattenbakvulling heerlijk zacht voor de pootjes van je kat.

Alle voordelen op een rijtje

  • Super absorberend, tot wel 800%
  • Super hygiënisch
  • Klontvormend
  • Heerlijk zacht voor de pootjes van je kat
  • Natuurlijke groene vezels voor optimale geurbinding
  • Één vulling kan tot wel 8 weken mee, de klontjes kan je elke dag verwijderen
  • 100% biologisch afbreekbaar

Makkelijk te gebruiken

Cat’s Best GreenPower kattenbakvulling is gemaakt met natuurlijke actieve hygiëne korrels van organische vezels. Hierdoor kan je deze kattenbakvulling gewoon door het toilet spoelen, net zoals je met toiletpapier doet!

*Zorg ervoor dat je het niet allemaal tegelijk doet en wacht tot de klonten eerst worden opgelost in het water voor je het doorspoelt.

BESTEL CAT’S BEST GREENPOWER IN ONZE WEBSHOP