Je kat is een echte fijnproever, die het liefst elke dag verschillende texturen en smaken probeert. Daarom heeft GOURMET een ruime keuze aan heerlijke recepten om zijn verfijnde smaak te verwennen met een nieuwe smaakbeleving in elke maaltijd. Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, met zorg bereid, voor het creëren van overheerlijke recepten.

null
De recepten van GOURMET bevatten geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen.

Gourmet Gold

GOURMET Gold heeft een ruime keuze aan smakelijke recepten om jouw kat iedere dag de heerlijkste maaltijden te kunnen serveren. Zoals een  Mousse, Fijne hapjes of een verrassende Luxe Mix voor een nieuwe smaakbeleving.

Gourmet Mon Petit

GOURMET™ Mon Petit is ontwikkeld voor wanneer je kat liever verschillende kleinere maaltijden eet gedurende de dag. Daarom heeft Gourmet een selectie gemaakt van recepten die speciaal ontwikkeld zijn in kleine porties. Gourmet Mon Petit is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals rund, kip en zalm en is altijd voorzien van een saus. Dankzij de kleine porties van 50g kan je jouw kat steeds een verse maaltijd met een nieuwe smaak voorschotelen. Doordat jouw kat deze geheel kan opeten betekent dit meer plezier en variatie, zonder verspilling.

Gourmet Perle

GOURMET Perle heeft elegante maaltijden met hoogstaande ingrediënten. Zoals Mini Filets in Saus: geselecteerde ingrediënten die met zorg zijn bereid voor een verfijnde smaak. Gesneden in fijne mini filets en geserveerd in saus om je kat te verwennen. Maar ook de Perle Sauce Delight, elk Sauce Delight recept begint met een gulle portie zachte, smaakvolle saus. Het is vervolgens gecombineerd met fijne en zachte stukjes met kip, rund of vis.

Gourmet Diamant

GOURMET™ Diamant is een assortiment van exclusieve Mini Filets. Fijne stukjes met rund, kalkoen en andere smaken, zorgvuldig gekookt in een hoogstaande saus.

Gourmet Crystal Soup

Gourmet Crystal Soup is ontwikkeld voor wanneer je jouw kat extra wilt verwennen met een heerlijk tussendoortje. Wil je meer lezen over Gourmet Crystal Soup? Bekijk het advies hier.

BESTEL GOURMET IN DE WEBSHOP