Dog Chow

Het Dog Chow assortiment bestaat uit verschillende soorten; ieder met hun unieke samenstelling, om op die manier tegemoet te komen aan de veranderende voedingsbehoeften van jouw hond.

Als je hond bijvoorbeeld zeer actief is, heeft hij een voeding met een hoog energiegehalte nodig om in zijn hoge energiebehoefte te kunnen voorzien. Als je hond minder actief is en de neiging heeft om snel in gewicht aan te komen, zal hij een Light product nodig hebben. Zelfs als je hond een gezonde oude leeftijd bereikt, heeft hij een voeding nodig die aangepast is op zijn veranderende voedingsbehoeften. Voedingsdeskundigen van Purina hebben de samenstellingen van Dog Chow aangepast met specifieke ingrediënten, essentiële mineralen en vitaminen om de gezondheid en welzijn van je hond zijn leven lang te ondersteunen!

Dog Chow heeft een ruim assortiment met verschillende voedingen.

De diverse varianten

Voeding is het meest belangrijk als je hond nog een puppy is, wanneer zowel het lichaam als de hersenen snel groeien. Een puppy heeft ongeveer twee keer zoveel calorieën nodig om zijn grenzeloze energie te ondersteunen. En zijn spieren hebben de juiste balans van hoogwaardige kwaliteit eiwit en voedingsstoffen nodig om hem in een sterke en gezonde volwassen hond te ontwikkelen. De juiste balans van calcium, fosfor en vitaminen helpen om de groei van sterke botten en gebit te bevorderen.

Als je hond volgroeid is, heeft hij voeding nodig die hem in perfecte conditie houdt. Dog Chow heeft verschillende varianten Adult hondenvoeding om uit te kiezen. Elke voeding voorziet in complete, uitgebalanceerde voeding. Rijk aan vlees en met volkoren granen om je hond energie te geven, oliën voor vitaliteit en conditie, en essentiële mineralen en vitaminen (zoals Vitamine E om weefsel en cellen te helpen beschermen).

Als je volwassen hond gevoelig is, heeft hij speciale voeding nodig die hem in perfecte conditie houdt. Dog Chow Sensitive voorziet in complete, uitgebalanceerde voeding. Rijk aan zalm als natuurlijke eiwitbron en met volkoren granen om je hond energie te geven, oliën voor vitaliteit en conditie, en essentiële mineralen en vitaminen.

Net zoals jongere honden, kunnen oudere honden voordelen halen uit voeding welke op hun specifieke behoeftes is aangepast. Hun niveau van energie is niet alleen lager, maar ze hebben ook verschillende en gecontroleerde hoeveelheden vitaminen en mineralen nodig. Dog Chow Senior voldoet aan al deze voedingsbehoeften en zorgt ervoor dat je oudere hond lekker in zijn vel zit.

BEKIJK HET COMPLETE DOG CHOW ASSORTIMENT IN ONZE WEBSHOP