Haal het natuurlijke in je hond naar boven!

Dog Chow hondenvoer is rijk aan vlees, waar je hond instinctief de voorkeur aan geeft en wat hij nodig heeft. Het voed bevat hoogwaardige kwaliteit kip, rund, kalkoen, zalm of lam. Het is gemixt met volkoren granen of rijst. Door de voedingsdeskundigen van Purina is het voer vakkundig aangepast om tegemoet te komen aan de levensfases, levensstijlen en rasgroottes van jouw hond. Je kunt er dus zeker van zijn dat jij je hond een 100% complete en uitgebalanceerde voeding geeft.

Brokken in twee formaten

Honden hebben de gewoonte om te schrokken, wat ertoe kan leiden dat de spijsvertering van streek raakt en zo minder voedingsstoffen worden opgenomen. Daarom bestaat de voeding van Dog Chow uit normale én grotere brokjes. Deze grotere brokjes hebben een speciale vorm en structuur om langer kauwen te bevorderen. Onderzoek laat zien dat, vergeleken met normale brokjes, honden de grotere brokjes niet geheel inslikken, maar deze brokjes juist langzamer eten. Langer kauwen bevordert een goede spijsvertering, vergroot het eetplezier en voorkomt teveel eten.

null

Formaat brokjes

Omdat de kauwtijd verlengd wordt, heeft de structuur van de grotere brokjes langer de tijd om de tanden te schrapen of ‘te poetsen’ en dit helpt de gezondheid van de tanden te bevorderen. De combinatie van twee formaten brokjes in Dog Chow komt tegemoet aan de verschillende levensfases, levensstijlen en rasgroottes van honden.

Voor elke levensfase en levensstijl

Het Dog Chow assortiment bestaat uit verschillende producten; ieder met hun unieke samenstelling, om op die manier tegemoet te komen aan de veranderende voedingsbehoeften van jouw hond.
Als je hond bijvoorbeeld zeer actief is, heeft hij een voeding met een hoog energiegehalte nodig om in zijn hoge energiebehoefte te kunnen voorzien. Als je hond minder actief is en de neiging heeft om snel in gewicht aan te komen, zal hij een Light product nodig hebben. Zelfs als je hond een gezonde oude leeftijd bereikt, heeft hij een voeding nodig die aangepast is op zijn veranderende voedingsbehoeften

null

Samenstelling

Voedingsdeskundigen van Purina hebben de samenstellingen van Dog Chow aangepast met specifieke ingrediënten, essentiële mineralen en vitaminen om de gezondheid en welzijn van je hond zijn leven lang te ondersteunen!

Dog Chow producten bevatten een speciale mix van cichorei, bietenpulp en rijst om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Cichorei is een bron van natuurlijke prebiotica. Het is bewezen dat cichorei het aantal goede bacteriën in de darm vergroot en het de gezondheid van de spijsvertering verbetert. Bietenpulp verbetert de kwaliteit van de ontlasting.

Dog Chow bevat de juiste hoeveelheden calcium, fosfor, vitamine D en eiwitten om sterke botten, gezonde gewrichten en tanden te helpen behouden.

Alle Dog Chow varianten bevatten vitamine E om een sterk immuunsysteem te helpen behouden. Dog Chow Puppy, Sensitive en Large Breed bevatten vitamine C en E, die als antioxidant fungeren om vrije radicalen tegen te gaan en helpen een sterke natuurlijke afweer bij de puppy op te bouwen.

Dog Chow Active bevat een mix van vitamine B en een specifieke zetmeelcombinatie van granen, welke bijdraagt aan een regelmatige energieoverdracht. Het uithoudingsvermogen van je hond wordt hierdoor voor langere perioden van activiteit geoptimaliseerd.

Dog Chow Adult Sensitive bevat Omega 3 en Omega 6 vetzuren uit natuurlijke bronnen en vitamine A, om een gezonde huid en glanzende vacht te helpen behouden.

Dog Chow Adult Light en Senior zijn specifiek aangepast om meer energie uit eiwit te leveren, en bevatten een lager vetgehalte om een goede lichaamsconditie te helpen behouden bij minder actieve én oudere honden.

null

80 jaar ervaring

Bij Nestlé Purina PetCare zijn huisdieren hun passie. Als één van ’s werelds grootste diervoedingsfabrikanten, bedienen zij huisdieren en hun eigenaren al meer dan 80 jaar. Gaandeweg hebben ze constant vooruitgang geboekt in de wetenschap achter diervoeding en de zorg voor huisdieren.
BESTEL DOG CHOW IN ONZE WEBSHOP