Menu

Hoe werkt het

Met de pipetten van Ectoline DUO bescherm je je huisdier en de directe omgeving tegen vlooien, teken en een eventuele ontwikkeling van een vlooienbesmetting. De werkzame stoffen in dit product staan voor een veilige en effectieve behandeling. Ectoline DUO zijn pipetten die je in de nek van je hond of kat leeg drukt. De vloeistof verspreidt zich dan via de talglaag over het gehele lichaam.

Ectoline Duo Hond: de pipetten voor de honden bieden tot 7 weken bescherming tegen vlooien, tot 4 weken tegen teken en beschermt tot 12 weken tegen een vlooienbesmetting.

Ectoline Duo Kat: Deze pipetten werken tot 5 weken tegen vlooien, tot 1 week tegen teken en tot 12 weken tegen een vlooienbesmetting.

Voorkom herbesmetting: gebruik Ectoline Duo

Als de werking van de meeste vlooienmiddelen afneemt, overleven volwassen vlooien die zorgen voor een massale vermeerdering van het aantal eieren en het risico op herbesmetting.

Het gebruik van Ectoline Duo is veel effectiever.

De werking is zowel op het dier tegen volwassen vlooien, alsook in de leefomgeving. Door de aanpak tegen onvolwassen stadia als ook volwassen vlooien wordt een ernstige herbesmetting voorkomen, tot wel 12 weken lang.

Waarom Ectoline Duo?

Ectoline Duo is een 2-in1 product. Het beschermt jouw huisdier en tegelijk ook de omgeving tegen vlooien en teken. De werkzame stof Fipronil werkt tegen volwassen vlooien en teken, de werkzame stof Pyriproxyfen, is een insecten groei remmer. Die doorbreekt daarmee de ontwikkeling van het onvolwassen insect naar de volwassen vlo. Hierdoor ben je effectiever en ook sneller van het vlooienprobleem af.

Verpakking

De verpakkingen voor honden en katten bevatten 2 pipetten. De pipetten zijn voorzien van het Drop-Stop systeem. Dit houdt in dat de pipetten zorgen voor een optimale toediening, zonder dat bij het openen of het toedienen werkzame stof verloren gaat.

Soorten Ectoline Duo

Voor honden zijn er pipetten voor de verschillende gewichten.

Hond: 2 – 10 kg, 10 – 20 kg, 20 – 40 kg en 40 – 60 kg.

Kat: één variant van 1 – 12 kg.

Bekijk hoe deze parasieten ook tussen het tapijt en laminaat kunnen zitten zonder dat je dit door hebt.

BESTEL DE PRODUCTEN VAN ECTOLINE DUO IN ONZE WEBSHOP