Frontline Combo is een combinatieproduct, dat naast fipronil; het actieve bestandsdeel van Frontline, nog een extra stofje bevat. Frontline Combo biedt daarom een complete bescherming van je kat; het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eitjes en larven van vlooien. Zo komen er dus geen nieuwe vlooien bij, en wordt de kans dat de vlooien zich verspreiden in de leefomgeving van je kat, een stuk minder. Frontline Combo is hét bestrijdingsmiddel tegen vlooien, teken en luizen. Het product wordt wereldwijd verkocht door het bekende farmaceutische bedrijf Merial.

Wanneer je Frontline Combo gebruikt kun je ervan uitgaan dat binnen 24 uur bijna 100% van alle vlooien gedood worden. Het middel kan ook goed gebruikt worden bij je kat wanneer hij last heeft van een teken- of luizenbesmetting. Gemiddeld duurt de bestrijding van een tekenbesmetting 24 tot 48 uur nadat het pipetje met vloeistof is aangebracht.

null

Een aantal eigenschappen van Frontline Combo

 • Stopt en voorkomt infecties
 •  Doodt bijna 100% van alle volwassen vlooien, vlooieneitjes en vlooien larven
 •  Voorkomt de ontwikkeling in alle vlooien stadia (eieren, larven, poppen)
 • Doodt vlooien die een vlooienallergie kunnen veroorzaken
 • Doodt alle stadia van teken (die de ziekte van Lyme dragen)
 • Voorkomt besmettingen met luizen Snelwerkende en langdurige waterbestendigheid
 • Beschermt je kat gedurende 4 tot 6 weken tegen vlooien en teken
 • Let op! Frontline Combo is niet te gebruiken bij puppies wanneer deze jonger zijn dan 8 weken.

Hoe breng ik Frontline Combo aan?

Breng de vloeistof aan tussen de schouderbladen, waar je kat zich niet kan likken. Duw de haren opzij zodat de huid zichtbaar wordt, en knijp de pipet leeg op de huid. Zorg ervoor dat alle vloeistof uit de pipet op de huid terechtkomt, voor een optimale werking.

Belangrijk om te weten bij de bestrijding van vlooien, teken en luizen is dat slechts 5% van het ‘probleem’ zich op je kat zelf bevindt. 95% van de vlooien nestelt zich in de omgeving van het huisdier; jouw huis dus! Een vrouwelijke vlo legt tot gemiddeld 50 eitjes per dag. Een nieuwe besmetting komt hierdoor gemakkelijk en snel voor als je alleen je kat beschermt en niet ook de omgeving schoonmaakt. Reinig daarom goed de plekken waar je kat vaak speelt, ligt en slaapt.

null

Vijf gouden tips voor een correcte behandeling

 1. Gebruik een effectief én veilig product. Frontline Spot-On en Frontline Combo doden vlooien én teken.
 2. Behandel preventief. Wij adviseren om elke maand te behandelen. Teken kunnen het hele jaar aanwezig zijn en de vlooiencyclus kan binnenshuis steeds doorgaan, ook in de winter.
 3. Behandel alle dieren op dezelfde dag én met de juiste frequentie. (Maximaal 1 keer per maand.)
 4. Vergeet de leefomgeving niet. Heb je last van een vlooienplaag? Dan is de omgeving zeker besmet. Het behandelen van de verblijfplaatsen van je dier(en) door onder andere stofzuigen en het gebruik van bestrijdingsmiddelen is dan aan te raden. Daarnaast is het regelmatig gebruik van Frontline Combo dé aangewezen keuze. Frontline Combo zal niet alleen de besmetting op het dier aanpakken, maar ook in hun omgeving.
 5. Behandel op de juiste manier door de bijsluiter goed te lezen.

Tevredenheidsgarantie

Om ervoor te zorgen dat jouw kat van de vlooien af komt heeft Frontline een tevredenheidsgarantie. Met deze service wordt er alles aan gedaan om je te helpen om van de vlooien af te komen. Werkt dit echt niet, dan krijg je je geld terug via Frontline.

Wat moet je doen om van deze garantie gebruik te maken?

 • Een Nederlandse verpakking Frontline Combo is gekocht in een Nederlandse winkel.
 • Dat je jouw kat voor 3 opeenvolgende maanden met de juiste dosering hebt behandeld.
 • Dat alle huisdieren gelijktijdig zijn behandeld.

Heeft dit allemaal niet gewerkt dan kun je contact opnemen met de specialisten van Frontline en wordt er advies gegeven voor een verdere behandeling. Wil je meer informatie over de tevredenheidsgarantie van Frontline Combo? Kijk dan hier. Ben je benieuwd naar alle voorwaarden? Bekijk ze hier.

Naast Frontline Combo heeft Pets Place ook Frontline Spray en Frontline Spot On in haar assortiment. Echter valt de tevredenheidsgarantie alleen op de Frontline Combo artikelen.

BEKIJK ALLE FRONTLINE PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP