Frontline Combo

Frontline Combo doodt vlooien en teken en rekent af met vlooieneitjes, -larven en poppen in de omgeving van je behandelde huisdier. De productlijn van Frontline Combo bestaat uit verschillende soorten anti-vlooien en anti-tekenmiddelen. Daarnaast zijn er pipetjes speciaal voor kittens en pups!

De kracht van Frontline Combo

Frontline Combo is speciaal voor jonge honden en katten die net zijn aangeschaft, met een minimum leeftijd van 8 weken. Elke verpakking bevat één pipet welke je huisdier langdurig beschermt tegen vlooien en teken. Frontline Combo is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actieve bestanddeel van de reguliere Frontline, ook (S)-methopreen bevat.

Vlooien worden binnen 24 uur gedood

Frontline Combo biedt daarom een zeer complete bescherming van je pup of kitten: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmetting in de leefomgeving van je huisdier. De pipetjes van Frontline Combo werken snel; vlooien worden binnen 24 uur gedood en teken binnen 48 uur.

Frontline Combo is watervast

Daarnaast is Frontline Combo watervast; je huisdier kan zwemmen of baden zoals gewoonlijk vanaf 48 uur na behandeling. De verpakking voor kittens is ook geschikt voor fretten; hierbij doodt Frontline Combo vlooien en teken.

Alle voordelen nog een keer op een rij:

  • Snel en gemakkelijk aan te brengen
  • Doodt vlooien, teken en bijtende luizen op je hond of kat
  • Doodt vlooieneitjes en -larven in de directe omgeving van het behandelde dier
  • Doodt teken zodat deze geen bedreiging meer vormen voor je huisdier en de omgeving
  • Langdurige werking: bij katten tot vijf weken tegen vlooien; bij honden tot wel twee maanden. Bij honden én katten werkt Frontline Combo tot een maand tegen teken.
BESTEL FRONTLINE COMBO IN DE WEBSHOP