Is jouw hond of kat flink aan het verharen of in de rui? Verharen is een natuurlijk proces dat hoort bij honden en katten. Maar je wilt natuurlijk niet dat het hele huis onder de haren zit. Met de FURflex van FURminator zorg je voor een haar-vrij huis, zelfs als je meerdere huisdieren hebt.

FURminator FURflex

De Furflex is de laatste innovatie van FURminator en biedt maximaal comfort, plezier en een vermindering van verharen met wel 90%. Het ideale van de FURflex is dat je verwisselbare opzetstukken op het handvat kunt zetten. Je wisselt eenvoudig tussen de verschillende deShedding tools, trimborstels en kammen. Met de super handige Accummulator en FUR Sweeper zorg je dat de bekleding in huis en in je auto haar-vrij zijn.

null

Wat is deShedding?

De innovatieve deShedding tools verwijderen zacht het losse haar in de ondervacht van je hond of kat. Dit zorgt voor een gladde en gezonde vacht van je huisdier.

De voordelen van regelmatig borstelen

Door regelmatig je hond of kat te borstelen verminder je het haarverlies. Maar wist je dat borstelen ook zorgt voor een gezondere vacht? De borstelbeweging stimuleert de natuurlijke olieproductie wat belangrijk is om de huid te beschermen, daarbij zorgt het voor een mooie glanzende vacht. Daarnaast versterkt het de band tussen jou en je huisdier.

null

Verminder haarballen bij katten

Wist je dat twee derde van het haar dat je kat verliest wordt ingeslikt? Dit kan zorgen voor vervelende haarballen die tot gezondheidsproblemen kunnen leiden. Het is dus belangrijk om te zorgen dat je kat zo weinig mogelijk haren verliest. Dit kan door je kat regelmatig te kammen.

FURflex voor een uitgebreide vachtverzorging

Vachtverzorging speelt een belangrijke rol in de verzorging van honden en katten. Zeker wanneer je meerdere huisdieren hebt, kunnen de kosten flink oplopen, als je met regelmaat je hond of kat naar een trimsalon moet brengen. Met de handige FURflex heb je slechts één FURflex Handle nodig. Die je kunt uitbreiden met de verwisselbare opzetstukken die jouw huisdier nodig heeft bij het verzorgen van zijn vacht.

BESTEL DE FURFLEX HANDLE IN ONZE WEBSHOP

FURminator® FURflex Handle

Geschikt voor honden en katten

Voor gebruik met alle FURflex opzetstukken voor deShedding, vachtverzorging en het verzamelen van losse haren. Alle opzetstukken plaats je gemakkelijk en veilig op de FURflex Handle. Voor een perfecte stabiliteit tijdens het verzorgen van de vacht.

FURminator® FURflex Opzetstukken

Geschikt voor katten

Grote en Kleine varianten beschikbaar

Beschikbaar met of zonder FURflex Handle

De meest comfortabele en effectieve deShedding tool. De gebogen roestvrijstalen rand volgt de natuurlijke contouren van je kat. Met de handige FURejector® knop ruim je de verwijderde haren gemakkelijk en snel op.

BESTEL EEN DESHEDDING TOOL IN ONZE WEBSHOP

Geschikt voor honden

Beschikbaar in S,M,L,XL

Beschikbaar met of zonder FURflex Handle

De meest comfortabele en effectieve deShedding tool. De gebogen roestvrijstalen rand volgt de natuurlijke contouren van je hond. Met de handige FURejector® knop ruim je de verwijderde haren gemakkelijk en snel op.

BESTEL EEN DESHEDDING TOOL IN ONZE WEBSHOP

Geschikt voor honden

De dubbelzijdige borstel verwijdert vervilting, losse haren en klitten uit de vacht van je hond. Met de borstel ontklit en ontwar je de vacht zonder aan het haar te trekken of de huid te irriteren.

BESTEL DE DUAL BRUSH IN ONZE WEBSHOP

Geschikt voor kleine honden

De Slicker Brush borstel is gemaakt voor het ontwarren en ontklitten van de vacht van kleine honden, zonder de vacht te beschadigen. Speciaal ontworpen om vervilting en klitten te verwijderen bij een zijdeachtige en ruwharige vacht.

BESTEL DE DUAL SLICKER BRUSH IN ONZE WEBSHOP

Geschikt voor honden

De Reversible Mat Breaker verwijdert effectief en gemakkelijk vervilting uit de vacht van je hond. Je kunt de Reversible Mat Breaker eenvoudig verstellen voor rechts- of linkshandig gebruik.

BESTEL DE REVERSIBLE MAT BREAKER IN ONZE WEBSHOP

Verzamelt en verwijdert dierenhaar van bekleding, vloerbedekking, tapijt, katten- en hondenmanden en meer. Super handig voor thuis of in de auto. Veeg eenvoudig over het oppervlak om haren te verwijderen.

BESTEL DE ACCUMULATOR IN ONZE WEBSHOP

De FUR Sweeper is een speciale roller voor het verwijderen en opvangen van dierenhaar op bekleding. De FUR Sweeper bevat een handige opvangbak voor het verzamelen van haar van jouw huisdier. Rol eenvoudig over ieder bekleed oppervlak, leeg de opvangbak en gebruik opnieuw.

BESTEL DE FUR SWEEPER IN ONZE WEBSHOP