Honden zijn leuke huisdieren, maar helaas is het verharen minder leuk. Verharen is een natuurlijk proces. De mate van verharing hangt af van het ras, de leeftijd en het geslacht van het dier. Externe omstandigheden zoals stress, temperatuur, dieet of het wisselen van de seizoenen kunnen ook de haaruitval van uw dier beïnvloeden. Vooral tijdens de ruiperiode in het voor- en najaar kan de verzorging van de vacht van uw huisdier een hele uitdaging zijn.

FURminator

Dankzij hoogwaardige verzorgingsproducten voor je huisdier is FURminator uitgegroeid tot een betrouwbaar topmerk. Als expert op het gebied van huisdierenhaar begrijpt FURminator wat huisdieren en hun baasjes nodig hebben om vachtverzorging zo plezierig mogelijk te maken.

null

deShedding

Verharen is een natuurlijk proces, en dus niet tegen te houden. Maar het verwijderen van hondenhaar kan veel tijd in beslag nemen. FURminator deShedding Tools nemen de frustratie van het verharen weg en houden vachten van elke lengte gezond en mooi. Kies het instrument dat bij de grootte van je hond past en neem dan de kam voor lang of kort haar voor een vachtverzorging op maat. Dit geeft het beste resultaat en leidt tot 90% minder verharing.
BESTEL IN DE WEBSHOP