Katten besteden 30% van hun leven aan het wassen van hun vacht. En hoewel deze grondige reiniging de vacht mooier maakt, creëert dit een ander probleem: haarballen.

FURminator

Bij langharige en oudere katten hebben ze vaak last van haarballen. Regelmatige verzorging van de vacht met de FURminator deShedding Tools vermindert het aantal haren dat je kat binnenkrijgt, waardoor zich minder snel haarballen vormen. Het instrument vermindert verharen effectief tot wel 90% bij alle verharende katten, zowel langharig als kortharig. Het stimuleert de productie van natuurlijke oliën en maakt het dekhaar glanzend en gezond.

Als expert op het gebied van huisdierenhaar begrijpt FURminator wat huisdieren en hun baasjes nodig hebben om vachtverzorging zo plezierig mogelijk te maken.
Tot tweederde van de haren die een kat verliest, worden ingeslikt als je kat zich wast. Deze haren vormen haarballen. Die zijn niet alleen onsmakelijk, maar ook stressvol voor je kat. Bovendien kunnen ze leiden tot ernstige problemen. FURminator deShedding Tools verwijderen losse haren en voorkomen haarballen. Meer uitgeborstelde haren betekent minder ingeslikte haren.

Welke deShedding Tool heb je voor jouw kat nodig?

Lang haar (langer dan 5 centimeter)
Maine Coon, Pers, Noorse boskat, Ragdoll

Kort haar (korter dan 5 centimeter)
Abessijn, Amerikaanse korthaar, Exotic, Singapura, Europese korthaar