FURminator voor kleine dieren

De FURminator is er in allerlei soorten en maten. Voor zowel honden, katten als paarden. Maar de FURminator is ook speciaal ontworpen voor kleine dieren zoals konijnen en fretten. In dit artikel lees je waarom je een FURminator moet kopen voor jouw kleine knaagdier!

Waarom een FURminator voor knaagdieren?

Ieder dier met een vacht heeft te maken met verharing. Bij het ene dier is dit erger dan bij het andere dier. Konijn en Fretten in de rui zorgen zelf voor de verzorging van hun vacht. Wanneer zij dit doen kunnen zij de losse haren op de vacht inslikken. Hierdoor kunnen er mogelijk haarballen ontstaan en dit kan levensbedreigend zijn voor de kleine knaagdieren. Dit wil je als baasje natuurlijk proberen te voorkomen! Dit kun je doen met de FURminator voor kleine dieren.

Hoe werkt de FURminator?

De FURminator voor kleine dieren moet je alleen gebruiken als je knaagdier in de ruiperiode is tijdens de vachtwisseling, dus niet dagelijks. Deze borstel ontvilt de ondervacht, maar ontziet de bovenvacht. Doordat deze borstel zoveel ondervacht verwijdert, vermindert het de kans op haarballen met maar liefst 90%!

Voordelen voor het baasje

Naast dat het potentiële levensbedreigende haarballen tegen gaat, zijn er voor het baasje natuurlijk ook voordelen:

  • Tot 90% minder verharing
  • Een gelukkig huisdier
  • Een schoon huis
  • De kwaliteit van het product zelf

Comfort Tot slot vermindert de FURminator de hoeveelheid deeltjes die door de lucht verspreid worden en bij veel mensen allergische reacties veroorzaken.

Bekijk de Furminator in de webshop