GimCat kattensnacks

Kattensnacks; geen kat die er niet dol op is. Kattensnacks zijn lekker, maar hebben vaak ook nog een uitwerking op de gezondheid van je kat. Ze zijn vaak goed voor het gebit; ze voorkomen tandplak en zo dus ook tandsteen.

Daarnaast kunnen snacks bijdragen aan het voorkomen van haarballen, ze kunnen een gezonde vacht bevorderen of de spijsvertering stimuleren. En wat geef je je kat als je haar wilt belonen én gezond wilt houden? GimCat kattensnacks!

Verschillende soorten kattensnacks

GimCat heeft een ruim assortiment aan overheerlijke kattensnacks waar je kat blij van wordt. Sticks, bits of snoepjes; GimCat heeft ze allemaal. De kattensnacks van GimCat zijn niet alleen lekker, maar bevatten ook nog eens mineralen en vitaminen om je kat gezond te houden.

GimCat Sticks
De sticks van GimCat zorgen voor een buitengewone smaaksensatie voor je kat. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende, heerlijke smaken en zijn gemakkelijk door te breken. Ze zijn verfijnd met hoogwaardige ingrediënten en vitaminen, hierdoor zijn ze niet alleen lekker maar ook gezond!

GimCat Grasbits
Grasbits zijn natuurlijke snoepjes met vitaminen die uit gras zijn gehaald. Grasbits vormen een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding van je kat. Ze zijn lekker én gezond; ze bevatten aminozuren, mineralen en vitaminen; voedingsstoffen die ook in gras zitten. Een ware traktatie voor je kat! Katten zijn dol op snacks.

GimCat Pasta’s
Naast alle harde kattensnacks heeft GimCat ook vloeibare kattensnacks in het assortiment! Zo zijn er speciale pasta’s voor katten. Deze pasta’s zijn erg gezond en hebben ieder hun eigen werking. Zo is er een speciale pasta die haarballen tegengaat en een speciale pasta vol met vitaminen.

BESTEL GIMCAT KATTENSNACKS IN DE WEBSHOP