De recepten van GOURMET zijn gevarieerd zodat je altijd een heerlijke en verrassende maaltijd kan voorschotelen voor jouw kat. Gourmet maaltijden zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten waardoor jouw kat verschillende texturen en smaken kan proberen. Naast deze producten heeft GOURMET ook Gourmet Crystal Soup.

Gourmet Crystal Soup is een hartig tussendoortje om je kat mee te verwennen. De Soup is een variatie in hartige bouillons voor een maaltijd waar je kat van zal houden. Gemaakt met verfijnde ingrediënten, zoals echte herkenbare stukjes kip of vis. Daarnaast bevat dit tussendoortje geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen.

null
Gourmet Soup heeft ook een Multi verpakking van vier stuks te koop, met daarin aanwezig de variant stukjes tonijn met hele garnalen en de variant stukjes tonijn met ansjovis.

Heeft jouw kat Gourmet Crystal Soup ook al geprobeerd? Crystal Soup komt voor in verschillende smaken, probeer bijvoorbeeld eens de delicate bouillon met echte stukjes tonijn en ansjovis, of de variant met echte stukjes kip gegarneerd met groenten.

BESTEL GOURMET SOUP IN DE WEBSHOP