Deze mooie collectie van Happy-House is een absolute musthave voor jouw hond of kat en voor jouw huis. Voor deze collectie heeft Happy-House gebruik gemaakt van een goede kwaliteit canvas die je ook gewoon kan wassen!

De materialen

Je wilt natuurlijk niet alleen een mooie mand maar ook één waarop jouw huisdier heerlijk kan liggen. Daarom is er voor een fiber vulling gekozen met een hoge veerbaarheid zodat de kussens weer snel terug in vorm komen. In een kussen van de Happy-House Casual Living collectie gaat bijna twee keer zoveel fibervulling als in een gemiddeld hondenkussen van een vergelijkbare maat.

Wist je dat alle manden omkeerbaar zijn? Je kan dus kiezen welke kant je aan de buitenzijde laat zien. Hou je van een leuk printje dan doe je de neutrale kant naar binnen en wil je het iets neutraler houden? Dan draai je hem gemakkelijk weer om.

Mand Happy-House Casual Living collectie

Deze hoes van deze mand is gemaakt van een stonewashed canvas van zware kwaliteit. Deze hoes kan je gemakkelijk afnemen en wassen op 30 graden. En wil je dan liever afwisselen en de print aan de buitenkant? Dan is deze mand natuurlijk makkelijk omkeerbaar. Ook zit in deze mand een goede hoeveelheid fibervulling zodat hij lekker snel terug in vorm is. Verkrijgbaar in grijs, groen en oud roze.

Kussen Happy-House Casual Living collectie

In deze kussens gaat bijna twee keer zoveel fibervulling als een gemiddeld hondenkussen in een vergelijkbare maat. Ook zijn deze hondenkussens gemaakt van sterk canvas met een stoere stonewashed look. Het soort fibervulling dat wordt gebruikt voor deze collectie heeft een extra hoge veerbaarheid zodat het snel terug in vorm komt. Ook de hoezen van deze kussens zijn afneembaar en kan je wassen op 30 graden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in de kleuren grijs, groen en oud roze.

Mand ovaal Happy-House Casual Living collectie

De hoes van deze heerlijke mand is gemaakt van stonewashes canvas. De mand is royaal gevuld met fibervulling met een hoge veerbaarheid. Het kussen kan zelfs gewassen worden op 30 graden en is ook omkeerbaar zodat je zelf kan kiezen of de print of het neutrale gedeelte aan de buitenkant valt. Verkrijgbaar in grijs, groen en oud roze.

Wat is Stonewashed?

Stone washing is een techniek dat gebruikt wordt om stoffen soepel te maken en een robuuste uitstraling te geven. Zo kan het gewassen worden met verschillende soorten steen van verschillende vormen om een unieke uitstraling te krijgen.

BEKIJK DE HAPPY-HOUSE CASUAL LIVING COLLECTIE