Kruipt jouw kat ook het liefst heerlijk weg op zijn eigen plekjes? En vindt ie het helemaal gezellig om urenlang te luieren? Maak dan kennis met de nieuwe Cute Pets collectie van Happy-House. Dit is echt pure verwennerij voor jouw kat! In dit artikel lees je meer over deze collectie!

De Cute Pets collectie

Deze collectie is speciaal gemaakt voor katten en voor kleine hondenrassen (zoals bijvoorbeeld de Chihuahua). Zoals je van het merk Happy-House gewend bent, zijn deze producten ook van de beste kwaliteit, fijne stoffen en mooie printjes. De collectie bestaat naast kattenmandjes ook uit speciale dekens, wiegjes, een zogeheten ‘Moon Basket’, een stoel, sofa en een heuse trapeze!

De kattenmand

Deze kattenmandjes zijn heerlijk zacht van binnen en ze bieden gegarandeerd eindeloos slaapplezier! Het velours kussen dat erin zit is extra dik gevuld met een heerlijk zachte fibervulling.

De kattendeken

Hier wilt je kat ongetwijfeld meteen inkruipen! Dit is een heerlijk zachte slaapzak waar je huisdier zowel in kan kruipen als bovenop kan liggen. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn gemaakt van extra zacht velours. Aan de buitenkant is gebruik gemaakt van een stoere used leather look, wat dit slaapzakje ook nog als een echter eye-catcher maakt!

De kattenwieg

Nog zo’n fijne plek om helemaal in weg te kruipen! Deze speciale kattenwieg bevat ook een heerlijk zachte binnenkant. Dus ook hiermee heeft jouw kat of kleine hond het niet meer koud!

De Moon Basket

Een vreemde naam en een grappig voorwerp: de Moon Basket. In dit multifunctionele item kan je kat heerlijk in wegkruipen, maar je kunt er ook heel eenvoudig een fijn mandje van maken!

De kattenstoel

In deze fijne kattenstoel ligt jouw kat als in een hangmat; erg comfortabel dus! Ook hierin zit extra zacht pluche verwerkt. De hoes is eenvoudig afneembaar en kan in de wasmachine gewassen worden. Het stoeltje is inklapbaar en dus eenvoudig op te bergen.

De kattensofa

Is jouw kat (of kleine hond) een echte diva? Dan is deze Cute Pets sofa iets voor hem of haar! De sofa heeft een heerlijk dik gevuld zacht pluche kussen. In deze sofa is luxe velours verwerkt met een stoer PU en metallic bies. Dat maakt dit item een echte eyecatcher in jouw woonkamer! De hoes van deze sofa is afneembaar en kan in de wasmachine gewassen worden.

De trapeze

Dit is wel het meest bijzondere product van de hele Happy-House Cute Pets collectie! Met deze trapeze daag je zelfs de meest luie huistijger uit om te bewegen. Springen, klimmen, balanceren, zwieren en zwaaien… het is een complete workout voor jouw kat! En na de gedane arbeid is het heerlijk slapen in één van de 2 zachte kussentjes. De trapeze kan aan de onderzijde vastgezet worden, mocht jouw kat niet zo van het zwieren en zwaaien houden!

Bekijk de Cute Pets collectie van Happy-House online!