Huisdieren maken deel uit van het dagelijks leven: we voeren ze, verzorgen ze en gaan er vaak met ze op uit; lekker ravotten in het bos of gezellig mee op bezoek. Het hebben van huisdieren is voor veel mensen écht een levensstijl. Bij deze levensstijl hoort Happy-House. Happy-House staat voor design en sfeer, voor mooie, comfortabele producten voor je hond die nét dat beetje extra bieden. Extra comfort voor jouw geliefde viervoeter, met producten die bovendien net die extra sfeer aan jouw interieur geven.

Happy-House creëert niet alleen luxe, comfortabele artikelen voor je hond, maar ook voor jou en jouw interieur. Zo heeft Happy-House de mooiste decoratieartikelen, stijlvolle sieraden, sleutelhangers en nog veel meer! Al deze producten hebben één ding met elkaar gemeen; alle producten staan in het teken van de hond.
De missie van Happy-House is om mooie producten op de markt te brengen die nét dat beetje extra sfeer in iedere woonkamer brengen. Een team van designers en stylisten houdt zich bezig met het vertalen van de laatste modetrends naar de Happy-House producten. Een nieuw product mag pas de naam Happy-House dragen als Happy-House 100% tevreden zijn over ons ontwerp. Hierdoor waarborgen ze exclusiviteit en kwaliteit.

Halsbanden en lijnen

De halsbanden en lijnen van Happy-House zijn gemaakt van echt rundleer van een hoogwaardige kwaliteit. Met mooie gespen en bijzondere afwerkingen; dat maakt het verschil. Verrijkt met mooie kralen of bedels. Of je nu van klassiek of modern; voor iedere stijl heeft Happy-House iets passends.
Klik hier voor alle Happy-House halsbanden en lijnen!

Manden en kussens

Happy-House heeft een ruim assortiment aan manden en kussens, maar ze hebben ook complete meubels voor je hond! Al deze producten zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal waardoor je hond én jij hier lekker lang plezier van hebben. Veel van deze manden en kussens zijn gemaakt van speciaal canvasmateriaal wat gemakkelijk afneembaar is. Daarnaast heeft Happy-House ook leuke rieten manden met mooie kussens welke perfect passen in jouw interieur. Ook zijn er houten banken beschikbaar welke een luxe uitstraling geven.
Klik hier voor alle Happy-House manden en kussens!

Reismandjes

Wil je je huisdier in stijl vervoeren? Dat kan! Happy-House heeft een aantal reismandjes welke erg praktisch, maar ook erg stijlvol zijn. Ze zijn gemaakt van stevig riet en zien er erg leuk uit. Klik hier voor de Happy-House reismandjes. Voer- en drinkbakken Heeft je hond al een mooie mand en halsband van Happy-House? Dan hoort daar natuurlijk ook een mooie voer- of drinkbak bij! Happy-House heeft een ruim assortiment aan voer- en drinkbakken; voor grote en kleine honden en van verschillende materialen.
Klik hier voor alle Happy-House reismanden!

Voer- en drinkbakken

Heeft je hond al een mooie mand en halsband van Happy-House? Dan hoort daar natuurlijk ook een mooie voer- of drinkbak bij! Happy-House heeft een ruim assortiment aan voer- en drinkbakken; voor grote en kleine honden en van verschillende materialen.
Klik hier voor alle Happy-House voer- en drinkbakken!

Decoratie

Een uitgebreide collectie decoratieartikelen met de stijlvolle Happy-House touch! De collectie is heel gevarieerd maar alle producten hebben één ding met elkaar gemeen: je kunt bij ieder product altijd een hond terugvinden. De ene keer heel duidelijk, een andere keer héél subtiel. Happy-House is altijd bezig om ervoor te zorgen dat jouw hond over prachtige producten kan beschikken. Maar jij als baasje wilt er natuurlijk ook hip bijlopen! Hiervoor hebben de Happy-House designers een sieradencollectie ontworpen, bestaande uit onder meer sleutelhangers en armbanden, uiteraard allemaal van perfecte kwaliteit.
Klik hier voor alle Happy-House decoratie en sieraden!

BEKIJK ALLE HAPPY HOUSE PRODUCTEN ONLINE