De meeste nylon halsbanden en lijnen zijn vooral praktisch en lijken vaak op elkaar. Ga je voor praktisch maar wil je wel iets bijzonders, bekijk dan eens de Happy-House collectie bij Pets Place. In dit artikel lees je meer over deze lijn.

Halsbanden van stevige kwaliteit

De nylon halsbanden en lijnen van Happy-House zijn van extra zware kwaliteit en hebben een zachte voering van neopreen (een stof die ook wordt gebruikt voor surfpakken) wat zorgt voor extra comfort. Hierbij is niet alleen aan jouw hond gedacht, want de lijnen zijn met het zachte soft grip handvat ook extra comfortabel voor jou! De halsbanden zijn voorzien van een speciale veiligheidssluiting waarbij de trekkracht niet op de sluiting komt en dus niet losschiet tijdens de wandeling.

Happy-House producten bij Pets Place

Binnen de nylon lijn vind je halsbanden met bijpassende lijnen. Binnen de nylon lijn van Happy-House vind je de volgende producten:

Rainbow collectie

Kleurrijk, uniek

De kleurige rainbow collectie is verkrijgbaar in twee frisse combinaties met neon pink en appeltjesgroen, extra leuk in de zomer dus! De halsbanden en lijnen zijn dip dye geverfd waardoor het kleurverloop telkens anders is, je hebt dus altijd een uniek exemplaar!

BESTEL ONLINE

X collectie

Stoer, reflecterend

In deze stoere halsband in zwart / grijs is een reflecterende draad verweven wat zorgt voor extra zichtbaarheid tijdens het uitlaten. Als je hond met deze halsband en lijn omloopt, zijn jullie extra veilig dus!

BESTEL ONLINE

Tough collectie

Tough, ruig

Voor tough dogs only! Het washed canvas zorgt voor een extra ruig effect.

BESTEL ONLINE

Sportive collectie

Coole print, afneembaar poepzakhoudertje

De sportieve halsbanden in frisse kleurencombinatie met “Dog Champions Cup” borduursel zijn gemaakt voor echte kampioenen. Verkrijgbaar in rood en geel. Leuk extraatje: aan de lijnen zit een afneembaar poepzakhoudertje bevestigd!

BESTEL ONLINE

Iron Wings collectie

Stoer logo, reflecterend

De halsbanden uit deze collectie hebben veel reflecterende details voor extra zichtbaarheid. Het brede rubberen Iron Wings logo geeft deze halsband een echte stoere uitstraling.

BESTEL ONLINE