Happy-House

Happy-House heeft exclusieve, mooie, luxe en comfortabele producten voor kat en hond, maar ook voor het baasje! In dit artikel lees je alles over dit merk.

Een echte levensstijl

Happy-House weet hoe mensen met huisdieren leven. Huisdieren zijn tegenwoordig onderdeel van het gezin en maken daardoor deel uit van het dagelijks leven. We voeren ze, we verzorgen ze, we nemen ze overal mee naartoe. Het hebben van huisdieren is voor veel mensen een echte levensstijl en bij deze levensstijl hoort Happy-House!

null

Wie is Happy-House

Happy-House kun je lang en breed omschrijven, maar in 5 woorden is Happy-House: design, sfeer, luxe, comfortabel en exclusief. Het is exact afgestemd op de behoeften van zowel het huisdier als het baasje. Heerlijke comfortabele producten voor kat en hond die sfeer geven aan jouw interieur!

De collectie

In de webshop van Pets Place vind je een breed assortiment aan Happy-House producten. De meubels en producten voor je huisdier zijn compleet gestyled, zodat ze sfeer geven aan ieder interieur. Daarnaast vind je in onze webshop ook producten voor het baasje: luxe sieraden in stijl van honden en katten!

Het Happy-House assortiment online bij Pets Place:

  • Halsbanden, looplijnen en trainingslijnen,
  • Krabpalen,
  • Bedden, dekens, hangmatten, kussens, manden en matrassen,
  • Reismanden,
  • Voer- en drinkbakken,
  • (Woon)accessoires: armbandjes, sleutelhangers, beeldjes, fotolijsten, kandelaars, boekensteuntjes, kapstokken, spiegels en lampen,

Cat Lifestyle collectie

Wat doen katten het liefst de hele dag? Slapen! Met dat in het achterhoofd is de Happy-House Cat Lifestyle collectie gemaakt. De producten zijn gemaakt van stoffen als velours, satijn en bont, om de katten het allerzachtste slaap- en relaxplekje te geven!

Dog Lifestyle collectie

Honden spelen, rennen en ravotten het liefst lekker buiten. Eenmaal binnen kunnen ze zo je meubels vies maken. Happy-House heeft hier de producten op afgestemd. Een groot deel van de Dog Lifestyle collectie is namelijk gemaakt van vuil- en waterafstotende stoffen. Fijn voor de hond en fijn voor het baasje!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze luxe collectie? Kijk dan snel in onze webshop!

BEKIJK HET HAPPY-HOUSE ASSORTIMENT IN ONZE WEBSHOP