Op zaterdag 13 oktober organiseert Pets Place Sneek een gezellige workshop voor alle honden. Jong, oud, klein of groot! Alle baasjes en iedere hond is welkom. Wanneer jij of je hond last heeft van lichamelijke problemen hoeft dat geen probleem te zijn! De workshop is voor iedereen en we zorgen dat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen. Enthousiast geworden? Leuk! Lees even verder voor meer info!

Spelenderwijs leren

Selma van Doggydoe uit Leeuwarden is op 13 oktober in de winkel om meerdere kleine workshops te geven voor hond en baas. De workshop staat in het teken van het beleven van het bewegen. Spelenderwijs worden er balans- en bewegingsoefeningen gedaan waardoor de hond gestimuleerd wordt om bewust te zijn van zijn eigen lichaam.

null

Samen doen

Het uitvoeren van de oefeningen doe je samen met je hond! Dit vergt vertrouwen van elkaar en zo versterk je de vertrouwensband tussen jou en je hond!

Aanvang, duur en verder?

Wil je graag meedoen? Dat kan! Er worden drie workshops gegeven in groepjes van 4. Zo is er voor jou en je hond genoeg persoonlijke aandacht. Wees er snel bij, vol is vol.

De workshops vinden plaats om 13:30, 14:15 en 14:45.

Een workshop duurt ongeveer 30 minuten, waarvan je 20 minuten aan de slag gaat met je hond en de oefeningen uitvoert. Daarna is er tijd om vragen te stellen en even te kletsen met Selma van Doggydoe. Ook is er een trimster aanwezig die jou kan helpen met vragen over de vachtverzorging van je hond.

Beperkt plek: geef je op!

Belangrijk: Laat bij het opgeven even weten hoe oud je hond is, wat voor ras hij of zij is en of er lichamelijke problemen zijn van baas of hond. Dan kunnen we rekening houden met elkaar; dat doen we graag!

Opgeven kan in de winkel, via de mail of door te bellen.
Mail: sneek.jousterkade@petsplace.nl
Telefoon: 0515-426842
Of kom langs in de winkel, gevestigd op het volgende adres: Jousterkade 2, 8601 BN Sneek

Zien we jou en je hond op zaterdag 13 oktober? Wij hopen van wel!

Nog wat meer informatie over Doggydoe?
Bekijk de website of de facebookpagina!