Het merk Iams kende je waarschijnlijk al van zowel droogvoer als natvoer voor katten. Naast deze lijn heeft het merk een speciale natuurlijke kattenvoer lijn uitgebracht, genaamd Iams Naturally. In dit artikel lees je meer over dit kattenvoer.

Kattenvoer met natuurlijke ingrediënten

Iams Naturally bestaat uit een 100% compleet en uitgebalanceerd dieet. Het voer is gemaakt van goede verteerbare en natuurlijke ingrediënten en is vrij van kunstmatige aromastoffen. Daarnaast bevat het voer rijst, wat licht verteerbaar is. Ook bevat het voer vruchten en prebiotica, waardoor het voer goed verdraagbaar is. Dit alles zorgt voor een gezonde spijsvertering.

Tot slot bevat het kattenvoer van Iams Naturally vitamine E voor een sterk immuumsysteem en omega 3-6-9 vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Dit kattenvoer is afgestemd op de behoeftes van katten in de leeftijd van 1 tot 6 jaar; dus voor de volwassen katten.

Iams Naturally droogvoer

Bij Pets Place vind je 2 varianten kattenbrokken: lam&rijst en zalm&rijst. Allebei de varianten zijn verkrijgbaar in 270 gram, 700 gram en 2,7 kg.

BESTEL IAMS NATURALLY DROOGVOER

Overstappen op ander droogvoer

Wanneer je besluit over te stappen naar dit natuurlijke kattenvoer, zorg er dan voor dat je dit geleidelijk doet. Geef nooit zomaar van de een op andere dag ineens een nieuw bakje met kattenbrokjes. Maar meng juist het voer door elkaar: elke dag steeds een beetje meer van het nieuwe kattenvoer en steeds minder van het oude kattenvoer. Op deze manier kan jouw kat geleidelijk aan wennen aan de nieuwe kattenbrokjes. Geef jouw kat daarnaast altijd dagelijks vers water!

Iams Naturally natvoer

Als aanvulling op de kattenbrokken, heeft Iams Naturally ook een speciale natvoer lijn gemaakt. Het natvoer koop je bij Pets Place in een pakketje van 4 of 12 smaken, die variëren van heerlijke smaken met vlees of vis. Zo bevat het voer Noord Atlantische zalm, lam uit Nieuw-Zeeland, wilde tonijn en kabeljauw. Dit natvoer zal zeker in de smaak vallen bij jouw kat!

Naast dat het een lekkere verwennerij voor je kat is, heeft natvoer ook een nuttige functie. Katten zijn van nature namelijk slechte drinkers en met natvoer krijgt je kat extra vocht binnen. Dit kan nare aandoeningen aan de urinewegen helpen voorkomen.

BESTEL IAMS NATURALLY NATVOER