Stel je voor dat je buiten staat op een zonnige dag, je voelt de hitte flink branden op je huid. Stel je nu voor dat je nog steeds in de zon staat, maar dan met een dikke winterjas aan. Nu krijg je een idee van hoe warm honden het kunnen hebben. Bied jouw hond in zomerse dagen verkoeling met bijvoorbeeld het Ice Vest! In dit artikel lees je meer over dit product en kun je ook onze handige video bekijken.

Oververhitting bij honden

Honden zweten niet zoals mensen. Ze kunnen ook geen kleren uittrekken wanneer het te warm wordt. Wanneer je hond oververhit raakt kan dit serieuze gezondheidsproblemen veroorzaken.

Heerlijk afkoelen met een Ice Vest

Gelukkig kan je jouw hond helpen om de hitte te verslaan. Gebruik het Ice Vest van Go Fresh Pet om je hond, zelfs op de warmste dagen, heerlijk af te laten koelen. Ideaal voor zomerse wandelingen of in de auto.

Lichtgewicht en comfortabel

De stof van dit koelvest is licht van gewicht en erg comfortabel voor je hond. Zo kan je hond gewoon rennen, springen en spelen, zelfs op de warmste dagen.

Koelvest voor honden

Ice Vest

  • Koelt je hond tot 10⁰ C onder de omgevingstemperatuur
  • Lichtgewicht en comfortabel
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Wassen in de wasmachine
  • In 5 maten verkrijgbaar

Het Ice Vest is super eenvoudig om te gebruiken. Je maakt het vest nat met koud water, wringt het uit, en trekt hem aan bij je hond. Zo houd je de temperatuur van je hond tot 10⁰ C onder de omgevingstemperatuur, dit tot wel 6 uur lang! Wanneer het water opdroogt, herhaal je het proces door het vest simpelweg nogmaals nat te maken.

Het Ice Vest is alleen te koop in onze winkels en niet online.
Je zal het Ice Vest in de meeste Pets Place winkels vinden. Maar wil je zeker weten dat jouw winkel het artikel op voorraad heeft, dan kan je het filiaal bij jou in de buurt bellen.

ZOEK EEN PETS PLACE WINKEL