Royal Canin Indoor 27 voor katten die binnen leven

Binnenkatten hebben andere voeding nodig dan buitenkatten, vooral omdat ze minder bewegen dan katten die veel buiten komen. Maar er zijn ook andere redenen waarom deze katten ander voer nodig heeft. Royal Canin Indoor 27 voeding is speciaal gemaakt voor binnenkatten. In dit artikel lees je alles over dit voer.

Royal Canin Indoor 27 is om verschillende redenen goed voor binnenkatten:

Behoudt het optimale gewicht

Indoor 27 voorkomt dat het gewicht van je kat toeneemt. Binnenkatten bewegen niet zo veel als buitenkatten en verbruiken daardoor ook minder calorieën. Als je binnenkat te veel eet of verkeerde voeding eet, is de kans groot dat hij te dik wordt. De ingrediënten van Royal Canin Indoor 27 zijn perfect afgestemd op de lagere energiebeoeften van binnenkatten.

Vermindert tandsteen

Katten hebben altijd kans om tandsteen of andere mondproblemen te krijgen. In Indoor 27 zitten calciumvervangers. Deze vervangers zorgen ervoor dat je kat minder makkelijk tandsteen krijgt.

Vermindert haarballen

Binnenkatten verharen meer dan buitenkatten. Dit komt door de constante temperatuur in huis. Ook besteden deze katten veel tijd aan het verzorging van hun vacht, wel 3 tot 4 uur per dag. Ze hebben daardoor vaker last van haarballen. Indoor 27 zorgt voor een betere spijsvertering doordat het onder meer natuurlijke vezels bevat. Hiermee wordt de kans op haarballen verminderd.

Vermindert de ontlastingsgeur

Indoor 27 vermindert ook de geur van de ontlasting van je kat. Omdat een binnenkat minder beweegt, is zijn spijsvertering niet zo snel. Hierdoor kan zijn ontlasting erger ruiken. Indoor 27 vermindert de geur van de ontlasting van je kat, doordat natuurlijke bestanddelen de hoeveelheid onverteerde voedingsresten reduceren. De onaangename geur wordt dus op een natuurlijke wijze gereduceerd.

Welke voeding je ook aan je kat geeft, het is belangrijk dat je kat altijd vers water in een drinkbakje krijgt.

BEKIJK AL HET ROYAL CANIN VOER VOOR KATTEN ONLINE