Bij Felix wordt er veel tijd geïnvesteerd in de kwaliteit van de voeding.  Felix heeft diverse soorten kattenvoer, zowel natvoer en droogvoer voor alle leeftijden als snacks voor tussendoor. Hiermee helpt Felix jouw kat de energie te geven die hij/zij nodig heeft om lekker ondeugend te kunnen zijn.

Felix kattenvoer

Felix heeft een uitgebreid assortiment aan natvoer in handige portiezakjes, maar ook smakelijke droge brokjes. Katten weten wat ze willen, daarom is het natvoer in het gevarieerde Felix assortiment gemaakt met hoogwaardige, smaakvolle ingrediënten. Maar dat is nog niet alles. De Felix maaltijden bevatten alle eiwitten, vitaminen en mineralen die een gezonde kat nodig heeft om in de dagelijkse behoeften te worden voorzien. Tevens heeft Felix een groot assortiment smakelijke snacks.

Felix Elke Dag Feest

Probeer bijvoorbeeld eens de Felix Elke Dag Feest variaties. Dit is een assortiment aan natvoer dat verkrijgbaar is in diverse smaken. Elke maaltijd bevat malse reepjes in een heerlijke gelei, voor een heerlijke maaltijd voor jouw kat.

BESTEL FELIX VOEDING IN DE WEBSHOP