Bij Felix wordt er veel tijd geïnvesteerd in de kwaliteit van de voeding.  Felix heeft diverse soorten kattenvoer, zowel natvoer en droogvoer voor alle leeftijden als snacks voor tussendoor. Hiermee helpt Felix jouw kat de energie te geven die hij/zij nodig heeft om lekker ondeugend te kunnen zijn.

Felix kattenvoer

Felix heeft een uitgebreid assortiment aan natvoer in handige portiezakjes maar ook smakelijke droge brokjes. Katten weten wat ze willen, daarom is het natvoer in het gevarieerde Felix assortiment gemaakt met hoogwaardige, smaakvolle ingrediënten. Maar dat is nog niet alles. De Felix maaltijden bevatten alle eiwitten, vitaminen en mineralen die een gezonde kat nodig heeft om in de dagelijkse behoeften te worden voorzien. Tevens heeft Felix een groot assortiment smakelijke snacks.

Felix Elke Dag Feest

Probeer bijvoorbeeld eens de Felix Elke Dag Feest variaties. Dit is een assortiment aan natvoer dat verkrijgbaar is in diverse smaken. Elke maaltijd bevat malse reepjes in een heerlijke gelei, voor een heerlijke maaltijd voor jouw kat.

Felix Sensations Sauces Surprise

Of Probeer de Felix Sensations Sauces Surprise. Elke Saus maaltijd bevat malse stukjes in verschillende saussmaken voor een onweerstaanbare verrassing.

Felix Sensations Crunchy

Als jouw kat geniet van verschillende structuren kan je hem ook verwennen met de Felix Sensations Crunchy: een assortiment heerlijke maaltijden met  lekkere stukjes in gelei en een knapperige verrassing voor een extra knapperige ervaring.

Felix Elke Dag Feest Fusions

Felix Elke Dag Feest Fusions is een assortiment van opmerkelijke combinaties en is speciaal samengesteld om katten mee te verwennen. Let maar op hoe enthousiast je kat wordt wanneer hij bijvoorbeeld de maaltijd met Zalm in een saus met Kippenleversmaak ziet! Of zijn tanden zet in de heerlijke variant met Sardine in een saus met Romige Krabsmaak. Elke maaltijd bevat heerlijke reepjes in een smaakvolle saus. De maaltijden zien er lekker uit en hebben een geur waar katten dol op zijn.

BESTEL FELIX VOEDING IN DE WEBSHOP