Het regelmatig ontwormen van je hond en kat is erg belangrijk. Het is goed voor de gezondheid van je huisdier én voor jouw gezondheid! Ontworm je hond en kat daarom tenminste vier keer per jaar. Door je huisdieren te ontwormen voorkom je een wormenbesmetting en bescherm je je huisdier én jezelf.
No Worm Pro is verkrijgbaar in tabletten en in een ontwormpasta.

No Worm Pro tabletten voor de hond

Je kunt je hond gemakkelijk ontwormen met de tabletten van No Worm Pro. Met één toediening werken deze tabletten tegen alle relevante spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen. No Worm Pro tabletten hoeven maar één keer per ontworming te worden toegediend. Het zijn smakelijke tabletten voor de hond en de toediening van de tabletten is daarom gemakkelijk.

No Worm Pro tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten;

  • No Worm Pro voor kleine honden en puppy’s 2 tabletten
  • No Worm Pro voor kleine honden en puppy’s 4 tabletten
  • No Worm Pro voor honden 2 tabletten
  • No Worm Pro voor honden 4 tabletten
No Worm Pro hond ontwormingsmiddel
BESTEL IN DE WEBSHOP

No Worm Pro tabletten voor de kat

No Worm Pro voor je kat is een modern en gemakkelijk wormmiddel voor katten met een minimaal gewicht van 1 kilogram. De tablet werkt tegen alle relevante spoelwormen, lintwormen en haakwormen je de kat. No Worm Pro tabletten zijn gemakkelijk toe te dienen en nauwkeurig te doseren. No Worm tabletten hoeven maar één keer per ontworming te worden toegediend aan je kat.

No Worm Pro kat tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten;

  • No Worm Pro voor kleine katten en kittens 2 tabletten
  • No Worm Pro voor katten 2 tabletten
No Worm Pro kat
BESTEL IN DE WEBSHOP

No Worm Pasta

No Worm Pasta is een handige ontwormingspasta voor honden en katten van alle leeftijden. Het is gemakkelijk toe te dienen; direct in de bek of door een beetje voedsel. No Worm Pasta is werkzaam tegen alle belangrijke spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen (hond). Ook is deze pasta veilig voor pups en kittens; met de handige doseerspuit kun je nauwkeurig doseren.
No Worm Pasta hoeft maar eenmalig toegediend te worden.

No Worm Pasta hond kat
BESTEL IN DE WEBSHOP

No Worm Diacur

Erg geschikt voor je pup en/of kitten is de No Worm Diacur. No Worm Diacur bestrijdt de meest voorkomende spoel-, zweep-, haak- en lintwormen in volwassen en onvolwassen stadia. Tegelijkertijd bestrijdt de No Worm Diacur Pasta ook nog de vaak voorkomende Giardia-parasiet. No Worm Diacur is te verkrijgen in tabletten en pasta en is eenvoudig toe te dienen aan je pup en/of kitten. Je kan rechtstreeks in de bek geven, maar door het voer mengen is ook een goede optie. Deze tabletten of pasta dienen drie dagen achtereenvolgend gegeven te worden aan je pup en/of kitten.

No Worm Diacur Kat Hond
BESTEL IN DE WEBSHOP