Speeltjes die niet kapot kunnen

In deze video geeft één van onze Pets Place winkelmedewerkers antwoord op de vraag: verkopen jullie onverwoestbare hondenspeeltjes? Dit is een vraag die wij vaak gesteld krijgen!

In onze winkels krijgen wij vaak de vraag of wij onverwoestbare speeltjes verkopen. Iedereen met een energieke hond weet natuurlijk, alles kan kapot. Daarom is het heel belangrijk dat je jouw hond het verschil leert tussen spelen en kauwen.

Spelen doe je altijd samen met je hond, maar kies wel een speeltje dat past bij zijn grootte. Breng het speeltje tot leven door het van je hond af te bewegen. Sommige viervoeters kunnen hier wat aanmoediging bij gebruiken. Laat hem het speeltje ook vastpakken, hij mag hier best even op kauwen en mee schudden. Eindig het spel door het speeltje te ruilen met een kauwbot. Daar mag je hond heerlijk op kauwen.

Kong Original

Je kunt ook kiezen voor een duurzame oplossing. Een Kong Original bijvoorbeeld. Dit is gemaakt van natuurlijk rubber en vrijwel onverwoestbaar. De zwarte variant is het meest geschikt voor zware kauwers.

BESTEL HIER KONG SPEELGOED