PetBox beschermt jouw kat of hond voor 3 maanden lang tegen vlooien, teken en wormen. Maar waarom is dit precies belangrijk? Onze winkelmedewerker Marieke legt dat in deze video uit.

Lekker buiten wandelen en spelen is natuurlijk geweldig voor je hond of kat! Ze kunnen flink hun energie kwijt en het is een perfecte plek om andere dieren te leren kennen.

Helaas verstoppen vlooien en teken zich graag in het bos op hoog gras, in het struikgewas, maar ook gewoon bij jou in de tuin! Daar wachten ze op een slachtoffer om zich te voeden met het bloed van hun gastheer. Wist je dat vlooien maar liefst een meter ver kunnen springen? Zo springen ze gemakkelijk van de ene dierenvacht naar de andere.

Ook wormen kunnen worden opgenomen in de omgeving door te snuffelen, rollen en likken aan de grond, het gras of ontlasting, maar ook door het eten van besmette prooidieren zoals slakken. De parasieten kunnen flinke schade aanrichten in het lichaam van jouw huisdier.

Goede verzorging is enorm belangrijk voor jouw hond of kat. Wij zijn tegenwoordig drukker en bezig met van alles. Een juiste bescherming tegen parasieten wil er daarom nog wel eens bij in schieten.

Maar daar is iets op bedacht! PetBox beschermt jouw hond of kat 3 maanden lang tegen vlooien, teken én wormen. Eén PetBox bevat 2 producten die jou helpen met het goed beschermen van jouw huisdier.

Wat zit er in?

– 1 doosje vlo en teekmiddel met 3 pipetjes.
– 1 doosje ontwormingstabletjes.
– Daarnaast krijg je een boekje met handige tips.

Met deze behandelmethode volg je het advies van dierenartsen en overheidsinstanties. Én het houdt natuurlijk jouw huisdier gezond!

BESTEL PETBOX IN DE WEBSHOP