De samenstelling

Het Poésie kattenvoer is zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten die aansluit op de voedingsbehoefte van je kat. Zo is er extra taurine, linolzuur en arachidonzuur toegevoegd. Dit helpt het afweersysteem van je kat beschermen. Poésie kattenvoer is geproduceerd volgens suikervrije receptuur.

null

Taurine

Wist je dat katten taurine niet zelf aan kunnen maken? Het is dus noodzakelijk dat dit is toegevoegd omdat taurine de groei van witte bloedlichaampjes stimuleert en daarmee helpt om o.a. hartproblemen en problemen met de retina te voorkomen.

Vitamines en mineralen

Vitamine A, C, E en B12, koper, ijzer, zink, calcium, fosfor, natrium en kalium zijn ook toegevoegd en dragen bij aan gezonde organen, huid, vacht, skelet en gebit.

Vocht voor katten

De meeste katten drinken van nature erg weinig. Om ervoor te zorgen dat jouw kat wel voldoende vocht binnenkrijgt, bevat het Poésie kattenvoer naast alle bovengenoemde ingrediënten ook water. Water is namelijk noodzakelijk voor het transport van alle voedingsstoffen door het lichaam.

Merk je dat jouw kat ineens meer gaat drinken dan is het verstandig om dit aan je dierenarts voor te leggen. Er kan namelijk een onderliggende oorzaak voor zijn.

Verschillende smaken

Poésie kattenvoer is er in verschillende onweerstaanbare smaken.

Hartvormige producten in saus:

Hartvormige producten in gelei:

Hartvormige producten terrine:

Blikjes:

Bekijk Vitakraft Poesie voer in onze webshop