PoopyCat Landmarks

Deze geweldige bouwwerken van PoopyCat geven jouw kat een veilige de plek om even heerlijk te ontspannen, te spelen of de kamer even te bekijken.

Alle PoopyCat landmarks zijn gemaakt van super sterk en 100% gerecycled karton zodat je kat er ook nog eens heerlijk op kan liggen. En wist je ook dat karton een stress verlagende factor op katten kan hebben? Je kat zal je eeuwig dankbaar zijn.

De landmarks zijn er in 4 verschillende ontwerpen.

White House

Het bekende presidentiële verblijf nu voor jouw kat. Is jouw kat ook altijd de baas en heeft hij of zij behoefte aan gezag? Laat je kan dat lekker uitrazen in het witte huis. Het perfecte verblijft om op te zitten en alles even te overdenken.

Kremlin

Het Russisch bestuursgebouw met alle details in karton. De plek waar jouw kat lekker in kan slapen en in weg kan dromen maar ook op onderzoek kan gaan naar alle torens op het gebouw.

Sphinx

Een stenen standbeeld waar nog veel over ontdekt kan worden en één ,die volgens kenners, op een leeuw lijkt. De leeuw is een verre familie van jouw huiskat. Er is dus geen twijfel over mogelijk dat jouw kat zich zeker op zijn gemak al voelen.

Maya Temple

De Maya’s bouwden al sinds 1000 V.Chr tempels en daar zijn ze enorm goed in. De bekendste Maya tempel is Chitzen Itza in Mexico. Gun jouw kat zijn of haar eigen tempel om van te genieten.

Alle PoopyCat landmarks zijn gemaakt van 100% gerecycled karton en zijn super sterk. Het geeft jouw kan een veilige plek en bovendien een geweldig gebouw in je huis.

De Landmarks zijn verkrijgbaar in alle Pets Place winkel en online.

BESTEL DE POPPYCAT LANDMARKS IN ONZE WEBSHOP