Prins puppyvoeding

Als je je pup net hebt opgehaald, kun je het beste eerst nog even de voeding blijven geven die je hondje gewend is. Als je namelijk te veel veranderingen tegelijk doorvoert, kan dat alleen maar stress en mogelijk ook diarree opleveren. In dit artikel lees je meer over het veranderen van voer en over Prins Puppy voer.

Puppy is nog bij de fokker

De fokker heeft je pup gespeend, oftewel over laten schakelen van moedermelk op vast voedsel. Omdat de darmen van een jong hondje nog geen optimale darmflora hebben en het verteringsstelsel van een pup die nog geen vast voedsel heeft gegeten nog moet worden gestimuleerd, kan het geven van diepvries vers vlees zoals Prins TotalCare een goede basis bieden.

Daarna kunnen de puppy’s gaan wennen aan het eten van droogvoer. Het is belangrijk dat ze een speciale voeding krijgen die goed aansluit op de voedingsbehoefte van puppy’s. Prins heeft brokjes die voldoende energie en voedingsstoffen voor een gezonde groei bevatten.

Puppy komt bij jou thuis

Is je pup gewend aan zijn nieuwe onderkomen? Dan kun je overstappen op een andere voeding. Je kunt je pup dan het beste eerst een week Prins TotalCare diepvries vers vlees geven. Als je hondje voor het eerst in zijn leven diepvries vers vlees krijgt, adviseren we dit eerst twee dagen in gekookte vorm te geven. Daarna kun je de pup direct, zonder eerst voer te mengen, overzetten op een Prins brokken. Bijvoorbeeld Prins ProCare Puppy & Junior, een smakelijke geperste brok.

null

Verwen je pup met Prins NatureCare

Laat je puppy nooit onbeperkt eten! Hierdoor kan je hondje te veel energie binnenkrijgen, wat de groei kan verstoren. We raden je sterk af om aanvullende voeding als koekjes, worst of brood te geven, omdat veranderingen in de voeding kunnen leiden tot maag-darmstoornissen. Wil je je pup belonen of eens lekker verwennen? Doe dat dan met Prins NatureCare worst, een buiten de koeling houdbare vleesvoeding die je makkelijk in kleine stukjes kunt snijden. Lekker!
BEKIJK HET PRINS PUPPY VOEDING IN ONZE WEBSHOP