PRO PLAN biedt een volledig assortiment kwaliteitsvoeding met wetenschappelijk aangetoonde gezondheidsvoordelen voor katten. Elk recept is een complete en evenwichtige mix van alle essentiële voedingsstoffen voor een goede gezondheid. PRO PLAN bevat zorgvuldig geselecteerde en goed verteerbare kwaliteitsingrediënten. Alle producten van PRO PLAN zijn met zorg bereid, voor een goede kwaliteit en een uitstekende smaak waar katten dol op zijn.

Naast het voer voor kittens, volwassen katten en senior katten heeft PRO PLAN ook specifieke voeding ontwikkeld voor katten met een bepaald gezondheidsprobleem. Hieronder een overzicht.

PRO PLAN Delicate

Voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering of kieskeurige eetlust.
PRO PLAN Delicate combineert alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, in een hoogwaardige voeding voor katten. Het bevat OPTIRENAL; een unieke samenstelling ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren. OPTIRENAL is een wetenschappelijk samengestelde mix van ingrediënten waaronder aminozuren, essentiële vetzuren en antioxidanten. Daarnaast ondersteunt PRO PLAN Delicate een gezond immuunsysteem dankzij een hoog gehalte aan antioxiderende vitaminen, zoals vitamine C en E. Het helpt voedingstolerantie te verbeteren dankzij een beperkt aantal eiwitbronnen die het risico op een reactie op de voeding helpt verminderen. PRO PLAN Delicate heeft een zeer smakelijke samenstelling die zelfs de meest kieskeurige katten tevreden kan stellen, zorgvuldig samengesteld met hoge kwaliteitsingrediënten, zoals kalkoen. Je kat zal het verschil proeven. Ook helpt het de tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen dankzij de knapperige textuur en de speciale mineralen die hebben aangetoond de opbouw van tandsteen significant te verminderen.

PRO PLAN Derma Plus

Voor volwassen katten met een gevoelige huid.
PRO PLAN Derma Plus combineert alle essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine A, C en E, omega 3- en omega 6-vetzuren en dieetvezels, in een hoogwaardige voeding voor katten. Het reguleert de vorming van haarballen en zorgt voor een veilige en soepele afvoer van haar door het spijsverteringskanaal, dankzij speciaal geselecteerde voedingsvezels die de haren van de maag naar de darmen voeren, zodat ze worden verwijderd via de stoelgang van je kat. PRO PLAN Derma Plus heeft een zeer smakelijk recept dankzij de zorgvuldige samenstelling met hoge kwaliteitsingrediënten, zoals zalm. Je kat zal het verschil proeven! Het draagt bij aan een zachte en glanzende vacht met omega 3- en omega 6-vetzuren en andere essentiële voedingsstoffen (zoals vitamine E, zink en koper) die de huid en de vacht voeden. Ook helpt het overmatig haarverlies of rui te beperken door het hoge eiwitgehalte en de voedzame mix van vitaminen en mineralen die de huid en de vacht gezond houden. PRO PLAN Derma Plus is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid doordat het maar een beperkt aantal eiwitbronnen bevat.

PRO PLAN Housecat

Ter ondersteuning van de gezondheid van de binnenshuis levende kat.
PRO PLAN Housecat combineert alle essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine A, C en E, omega 3- en omega 6-vetzuren, voedingsvezels en een natuurlijk prebioticum, in een hoogwaardige voeding voorkatten. Het bevat OPTIRENAL, een unieke samenstelling ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren. OPTIRENAL is een wetenschappelijk samengestelde mix van ingrediënten waaronder aminozuren, essentiële vetzuren en antioxidanten. Daarnaast ondersteunt PRO PLAN Housecat een gezonde afvoer door het spijsverteringskanaal dankzij voedingsvezels die helpen een gezonde darmfunctie te ondersteunen. Ook helpt het de gezondheid van de darmen te ondersteunen met cichorei, een natuurlijk prebioticum, dat op natuurlijke wijze de groei van goede bacteriën in de darmflora van jouw kat stimuleert. PRO PLAN Housecat reguleert de vorming van haarballen en zorgt voor een veilige en soepele afvoer van haar door het spijsverteringskanaal, met speciaal geselecteerde voedingsvezels die de haren van de maag naar de darmen voeren, zodat ze worden verwijderd via de stoelgang van je kat. Ook helpt het de tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen dankzij de knapperige textuur en de speciale mineralen die hebben aangetoond de opbouw van tandsteen significant te verminderen. Als laatste helpt PRO PLAN Housecat kattenbakgeurtjes te verminderen dankzij hoogwaardige ingrediënten en een natuurlijk prebioticum die het verteringsproces vergemakkelijken.

PRO PLAN Light

Voor volwassen katten met een neiging tot overgewicht om gewichtsverlies te ondersteunen en om een stabiel lichaamsgewicht te behouden.
PRO PLAN Light bevat specifieke combinaties van ingrediënten, wetenschappelijk ontwikkeld om verschil te maken in de levenslange gezondheid van katten. PRO PLAN Light combineert alle essentiële voedingsstoffen met extra voedingsvezels in een dieet met een verlaagd vetgehalte voor katten. Het lage vetgehalte ondersteunt het gewichtsverlies; het bevat 40% minder vet dan PRO PLAN Adult. Het zeer smakelijk recept dat zorgvuldig is samengesteld met hoge kwaliteitsingrediënten, zoals kalkoen, zorgt ervoor dat je kat het gemakkelijk zal eten en het lekker zal vinden. Het stimuleert de eiwitverteerbaarheid(meer dan 85%) dankzij hoogwaardige eiwitten afkomstig van geselecteerde bronnen. Ook draagt PRO PLAN Light bij aan een zachte en glanzende vacht met omega 3- en omega 6-vetzuren en andere essentiële voedingsstoffen (zoals vitamine E, zink en koper), die de huid en de vacht voeden.

PRO PLAN Sterilised

Om gesteriliseerde en gecastreerde katten gezond te houden.
PRO PLAN Sterilised combineert alle essentiële voedingsstoffen – waaronder vitamine A, C en E, omega 3- en omega 6-vetzuren – in een proteïnerijke, vetarme kattenvoeding die de pH van de urine in evenwicht houdt. Het is verkrijgbaar in twee verschillende smaakvarianten; kalkoen en zalm. PRO PLAN Sterilised bevat OPTIRENAL, een unieke samenstelling ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren. OPTIRENAL is een wetenschappelijk samengestelde mix van ingrediënten waaronder aminozuren, essentiële vetzuren en antioxidanten. Daarnaast helpt het gezonde urinewegen te behouden bij gesteriliseerde of gecastreerde katten welke meer risico hebben op lagere urineweginfecties door een evenwichtige formule die het risico op niersteenvorming helpt te beperken. Ook helpt het een gezond lichaamsgewicht te behouden dankzij de uitgebalanceerde eiwitten, koolhydraten en vetten. Hoog eiwitgehalte (41%) en laag vetgehalte (12%). PRO PLAN Sterilised beschermt, dankzij de knapperige textuur van de brokjes, het gebit van je kat tegen de opbouw van tandplak en tandsteen.

Bekijk alle PROPLAN producten voor katten hier