Furminator

Om te voorkomen dat de haren van je huisdier in het rond vliegen in je huis moet je de strijd aangaan met de verharing van je dier. De FURminator zorgt voor 90% minder verharing, door de losse haren uit de ondervacht te verwijderen. Het stimuleert ook de natuurlijke oliën in de vacht van je huisdier, wat een mooie glanzende vacht tot gevolg heeft.
De borstel is gemaakt van roestvrij staal en de handgreep is ergonomisch gevormd, zodat hij lekker in de hand ligt. Daarnaast zit op de meeste modellen een handige knop, die het verwijderen van haren uit de borstel eenvoudig maakt.
Pets Place verkoopt diverse modellen FURminators voor honden, katten, paarden en knaagdieren met lang of kort haar.

Onlangs hebben we via onze Facebook pagina een oproep gedaan om te onderzoeken of de FURminator echt zo goed is als wordt beweerd. Wij vroegen een aantal huisdiereigenaren om een FURminator te testen die bij zijn of haar huisdier past. Lees nu wat ons testpanel vindt van de FURminator.

Testresultaten

kat

Naam baasje: Esmee Rouwhof
Baasje van: 2 katten, Fudge en Stewie

Algemeen oordeel
“We verzorgde de vacht van onze poezen met een borstel en heel af en toe met een vochtige doek. En elk kwartaal met een antivlooien middel. De FURminator werkt 10x effectiever dan een normale borstel.”

Naam baasje: Loes Halderman

Baasje van: Konijn Murphy

Algemeen oordeel
“Mijn konijn gedroeg zich rustig en voelde zich op zijn gemak tijdens het borstelen. De borstel ligt lekker in de hand.”

hond

Naam baasje: Astrid Mulders
Baasje van: Hond Pino (Border Collie x Jack Russel)

Algemeen oordeel
“De FURminator is echt perfect, je gaat moeiteloos door de vacht heen en door op de knop erboven te drukken kan je de haren er moeiteloos uithalen. Hij is echt heel erg licht en handig in gebruik, ik ben verkocht!!”