Honden zijn er in ontzettend veel verschillende soorten, maten en rassen. Dit kun je aan de buitenkant heel goed zien, maar in het lichaam zitten ook veel verschillen verborgen. Daarom is het belangrijk om iedere hond passend voer te geven.

Royal Canin Mini hondenvoer

Kleine honden zijn van oorsprong jachthonden, maar tegenwoordig zijn ze erg populair als gezellige huishond. Vanaf ongeveer 10 maanden zijn ze volwassen en hebben dus een korte groeiperiode. Daarnaast wordt je kleine viervoeter vaak ouder dan een grote hond. Wist je dat kleine honden ook erg kieskeurig kunnen zijn? Daarnaast is het belangrijk dat ze hondenvoer krijgen die de spijsvertering extra ondersteuning geeft. Al deze eigenschappen zijn belangrijk bij het kiezen van een goede voeding. Daarom heeft Royal Canin speciaal voor jouw kleine hond Royal Canin Mini ontwikkeld, zodat jouw hond niets te kort komt.

De voordelen

Royal Canin Mini brokjes zijn geschikt voor kleine honden met een gewicht tot 10 kilogram en zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn zorgvuldig samengesteld.

  • Helpt om het ideale van je hond te behouden door een juist energiegehalte
  • Stelt kieskeurige eters tevreden dankzij een combinatie van verschillende aroma’s
  • Bevat speciale ingrediënten om een gezonde huid en vacht ondersteunen
  • De brokjes helpen de vorming van tandsteen te verminderen

Verschillende soorten

Royal Canin Mini is er voor kleine hondjes van elke leeftijd en iedere behoefte. Speciaal voor pups, volwassen of oudere honden, maar ook voor honden met een gevoelige huid, overgewicht of honden die gesteriliseerd zijn is er een Royal Canin Mini verkrijgbaar. Naast brokjes is er ook natvoeding verkrijgbaar.

BEKIJK HIER ALLE ROYAL CANIN VOEDING VOOR KLEINE HONDEN