Royal Canin is een bekend merk hondenvoer met veel verschillende varianten en geschikte hondenbrokken voor iedere hond. Een bijzonder product van Royal Canin is de Royal Canin Selection Croc. Deze hondenbrokken zijn te krijgen in de Pets Place winkels en webshop en zijn te gebruiken voor iedere volwassen hond.

Gezonde hondenbrokken

Deze krokante hondenbrokken zijn van de hoge kwaliteit waar het hondenvoer van Royal Canin bekend om staat. De gebruikte ingrediënten in dit voer zorgen voor een compleet aanbod van voedingsstoffen die je hond nodig heeft om gezond te blijven.

Hondenvoer met kwaliteit

De granen in deze hondenbrok zorgen voor energie waar je hond de hele dag actief mee kan zijn. Vlees levert belangrijke eiwitten en draagt bij aan de opbouw van gezonde spieren. De gebruikte oliën en vetten zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht waardoor je hond er stralend uitziet.

Royal Canin Selection Croc hondenbrokken zijn krokant gebakken en hebben een stevige structuur die je hond goed zal bevallen. Bij het kauwen van deze brokken, schuren de brokjes langs de tanden van je hond. Zo draagt dit voer ook bij aan het schoonhouden van het hondengebit.

null

Lekkere hondenbrokken

Heb je een kieskeurige hond? Grote kans dat hij Royal Canin Selection Croc graag eet! Bij het bakken van deze hondenbrokken ontstaat een structuur die gemakkelijk te kauwen is. Bovendien zorgen de gebruikte ingrediënten voor een bijzonder lekkere smaak waardoor je hond dit voer zal blijven eten.

Voordelig hondenvoer voor iedere hond

Doordat de Royal Canin Selection Croc hondenbrokken bijdragen aan de complete gezondheid van je hond, is dit voer voor iedere volwassen hond te gebruiken. Heb je meerdere honden met verschillende behoeftes? Dit voer levert iedere hond alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

De grote verpakkingen van 20 kg gaan lang mee. Dit formaat is natuurlijk vooral handig voor grote honden of veel honden. Heb je een kleinere hond? Ook dan kun je Royal Canin Selection Croc gebruiken. Dit voer heeft een lange houdbaarheid en is goed te bewaren in de zak of een handige voerton.

Royal Canin Selection Croc is bij Pets Place altijd te krijgen voor een scherpe prijs. Zo houd je je hond met een voordelig en hoogwaardig hondenvoer gezond en vitaal!