Royal Canin hondenvoer

Royal Canin hondenvoer is afgestemd op de levenswijze en kenmerkende eigenschappen van elke hond. Uiteraard wordt ook rekening gehouden met pups, rashonden en honden die een gevoeligheid hebben met betrekking tot bijvoorbeeld de spijsvertering, mond en gebit, kieskeurigheid en overgewicht.

Royal Canin hondenvoer sluit aan op de behoeften van alle honden, gebaseerd op hun levenswijze, leeftijd, gevoeligheid en/of ras. Daarmee draagt dit voer bij aan een lang en gezond leven voor je hond! In dit artikel lees je meer over het specifieke hondenvoer van Royal Canin.

Royal Canin: al meer dan 40 jaar

Kennis van en respect voor dieren is voor dit merk meer dan een slogan. Door de hond en de kat centraal te stellen, brengen ze al meer dan 40 jaar hondenvoer en kattenvoer op de markt die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

De kenmerken van Royal Canin hondenvoer

Welk hondenvoer heeft je viervoeter nodig? Royal Canin houdt rekening met de volgende kenmerken van je hond:

 • Grootte
  De grootte van je hond creëert specifieke voedingsbehoeften. Vergelijk bijvoorbeeld een Chihuahua met een Berner Sennen hondenras. Alleen al vanwege hun grootte vragen deze dieren andere hondenvoeding.
 • Leeftijd
  Voedingsbehoeften veranderen in de loop van het leven. Puppy hondenvoer is anders dan hondenvoer voor volwassen honden of senior honden.
 • Levensstijl
  Hoe actiever het dier, hoe hoger de energiebehoefte.
 • Ras
  Specifieke hondenrassen vragen hondenvoer dat is afgestemd op hun eigenschappen. Zo heeft het ene hondenras grotere kans op overgewicht terwijl het andere ras moeite heeft met het kauwen van de brokken. Elk kwaaltje of eigenschap van de rassen zijn onder de loep genomen en het hondenvoer is hierop afgestemd.
 • Omstandigheden
  Het geslacht, wel of niet gecastreerd, drachtig of niet; al deze dingen zijn van invloed op de voedingsbehoeften. 

Royal Canin Campus

Op de Royal Canin Campus Aimargues (Zuid-Frankrijk) worden er honderden honden en katten gevolgd in hun groei en ontwikkeling. Door hen te observeren in een natuurlijke omgeving, wordt er essentiële input verzamelt voor het ontwikkelen voor steeds nauwkeuriger en doelgerichtere voedingen voor je hond of kat. Royal Canin staat voor kwaliteit, zorg en gewoonweg het beste voor je hond.

BEKIJK AL HET ROYAL CANIN HONDENVOER IN ONZE WEBSHOP