Royal Canin kattenvoer is afgestemd op de levenswijze en kenmerkende eigenschappen van jouw kat. Uiteraard wordt ook rekening gehouden met kittens, raskatten en katten die een gevoeligheid hebben met betrekking tot bijvoorbeeld de spijsvertering, mond en gebit, kieskeurigheid en overgewicht. Royal Canin kattenvoer biedt kittens, gevoelige katten en raskatten een voeding op maat. Het sluit aan op de behoeften van alle katten, gebaseerd op hun levenswijze, leeftijd, gevoeligheid of ras. Daarmee draagt Royal Canin bij tot een lang en gezond leven voor je kat.

Kennis van en respect voor dieren is voor Royal Canin meer dan een slogan. Door de hond en de kat centraal te stellen, brengen ze al meer dan 40 jaar voeding op de markt die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Kenmerkend

Welk kattenvoer heeft je kat nodig? Royal Canin houdt rekening met de volgende kenmerken van je kat:

Grootte
De grootte van je kat creëert specifieke voedingsbehoeften. Vergelijk bijvoorbeeld een Siamees met een Maine Coon; alleen al vanwege hun grootte vragen deze dieren andere voeding.

Leeftijd
Voedingsbehoeften veranderen in de loop van het leven. Kittens vragen andere voeding dan volwassen of oudere katten.

Levensstijl
Hoe actiever het dier, hoe hoger de energiebehoefte. Vergelijk je bijvoorbeeld de buitenkat met de binnenshuis levende kat.

Ras
Specifieke kattenrassen vragen voeding die is afgestemd op hun eigenschappen.

Omstandigheden
Het geslacht, wel of niet gecastreerd, drachtig of niet; al deze dingen zijn van invloed op de voedingsbehoeften. Royal Canin verwerkt het in haar voedingsproducten.

Royal Canin Campus

Op de Royal Canin Campus Aimargues (Zuid-Frankrijk) volgt Royal Canin honderden honden en katten in hun groei en ontwikkeling. Door hen te observeren in een natuurlijke omgeving, verzamelt Royal Canin essentiële input voor het ontwikkelen voor steeds nauwkeuriger en doelgerichtere voedingen voor je hond of kat.

Royal Canin kattenvoer staat voor kwaliteit, zorg en gewoonweg het beste voor je kat.

BEKIJK HIER AL HET ROYAL CANIN KATTENVOER