Heeft jouw hond van een gevoelige reacties op granen? Dan biedt Sam’s Field een oplossing!

Sam’s Field heeft voor iedere hond passend hondenbrokken. De verschillende soorten hondenbrokken hebben een hoge acceptatie door een laag graangehalte en een hoog vleesgehalte. We vertellen je graag meer over de voordelen van deze aangepaste gehaltes in Sam’s Field hondenvoer.

Granen in hondenvoer

In hondenbrokken worden vaak verschillende graansoorten gebruikt. Deze graansoorten leveren energie en zorgen voor een stevige hondenbrok.

Het verteringsstelsel van honden kan zowel plantaardige als dierlijke voedingsstoffen verwerken. Granen zijn plantaardige producten die een hond goed kan gebruiken maar waar de darmen hard voor moeten werken. Gevoelige honden kunnen allergisch reageren op granen in hondenbrokken. Dit kan leiden tot huidklachten en maag-darmklachten. Sam’s Field heeft de low grain formule bedacht om dit soort intoleranties en allergische reacties te voorkomen.

null

De voordelen van weinig graan

Door weinig graan te gebruiken in alle verschillende soorten voer, zorgt Sam’s Field dat de kans op overgevoeligheidsreacties zo klein mogelijk wordt. Er is zelfs een hondenvoeding die volledig graanvrij is en daardoor geen gluten bevat. Dit voer is bij uitstek geschikt voor honden met een glutenallergie.

Als alternatieve energiebron is aardappel gebruikt. Door het bewerkingsproces wordt aardappel een efficiënte energiebron waar je hond de hele dag door gebruik van kan maken. Ook rijst en maïs worden in de Sam’s Field hondenvoer gebruikt om de koolhydraten te leveren die een hond nodig heeft.

BESTEL SAM'S FIELD IN ONZE WEBSHOP