Sam’s Field biedt voor iedere hond in iedere levensfase een geschikte, complete voeding. We vertellen je graag meer over deze natuurlijke voeding van hoge kwaliteit. Sam’s Field hondenvoer is verkrijgbaar in de Pets Place winkels en online te bestellen in onze webshop. In dit artikel lees je alles over Sam’s Field hondenvoer.

Natuurlijk hondenvoer

Bij de samenstelling van de verschillende varianten hondenbrokken van Sam’s Field is rekening gehouden met het natuurlijke eetgedrag van honden. Het verteringsstelsel van honden is ingesteld op een voeding met een hoog vleesgehalte. Vlees bevat belangrijke eiwitten die de hond gebruikt om te groeien, te ontwikkelen en een gezonde conditie en spiermassa te behouden.

Om aan de volledige behoefte van je hond te kunnen voldoen, zijn aardappel en verschillende groente- en fruitsoorten aan het voer toegevoegd. Deze plantaardige voedingsstoffen leveren belangrijke vitaminen en voedingsvezels. Vezels bevorderen een gezonde spijsvertering en zorgen daarmee voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. Zo krijgt je hond alle stoffen die hij nodig heeft om gezond te blijven en zich goed te voelen.

null

Ingrediënten voor een gezonde hond

Het hondenvoer van Sam’s Field bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die ieder een eigen functie hebben. Deze brokken bevatten een hoog gehalte kippenvlees, dat goed wordt verteerd. Voor honden met een overgevoeligheid of allergie wordt lamsvlees of zalm gebruikt als eiwitbron. Je hond gebruikt de eiwitten uit vlees en vis voor het onderhoud van gezonde spieren, huid en vacht. Vlees en vis van hoge kwaliteit vormen de basis van de voeding en zorgen voor een goede conditie en gezonde uitstraling van je hond. Sam's Field hondenvoer bevat veel gezonde ingrediënten en weinig graan.

Granen in Sam’s Field hondenvoer

De Sam’s Field producten bevatten weinig tot geen granen. Granen worden in hondenvoer gebruikt als bron van koolhydraten waar je hond energie uithaalt. In plaats van granen wordt in dit hondenvoer aardappel gebruikt als belangrijke energiebron voor de hond. De aardappelen zijn geëxtrudeerd zodat je hond de voedingsstoffen kan opnemen. Deze bewerking onder hoge temperatuur en druk zorgt voor een ontsluiting van het zetmeel waardoor alle voedingsstoffen verteerd kunnen worden. Naast aardappel bevatten ook de gebruikte maïs en rijst koolhydraten, belangrijke vezels, vitaminen en vetzuren.

Groente en fruit voor je hond

Bijzonder aan dit hondenvoer is de toevoeging van verschillende groente- en fruitsoorten zoals wortel, appel en tomaat. Deze natuurlijke ingrediënten leveren veel nuttige vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten die de gezondheid van de hond bevorderen.

Als extra voedingsstof in deze hondenbrokken, is zalmolie gebruikt. Zalmolie is een natuurlijke bron van gezonde omega-3-vetzuren. Deze vetzuren dragen bij aan een optimale conditie van de huid en een glanzende hondenvacht.

Sam’s Field hondenvoer is zeer uitgebreid en bevat verschillende soorten puppyvoer en voer voor volwassen honden. Ook zijn er verschillende speciale voedingen te krijgen zoals een light/senior voeding, hypoallergeen voer en een voeding voor actieve honden. Sam’s Field biedt tevens graanvrij hondenvoer voor allergische honden en honden met een gevoelige huid of maag-darmstelsel.

BESTEL SAM'S FIELD IN ONZE WEBSHOP