Je pup heeft gezond puppyvoer nodig om groot te kunnen groeien. Sam’s Field biedt super premium hondenbrokken met veel gezonde ingrediënten voor puppy’s.

De optimale samenstelling, gebaseerd op het natuurlijke dieet van de hond, zorgt voor een gezonde en sterke pup. Je leest hier alles over de samenstelling van dit puppyvoervoer. Je kunt het Sam’s Field puppyvoer nu vinden in de Pets Place winkels en in onze webshop.

Puppyvoer voor alle rassen

Voor pups van alle rassen biedt Sam’s Field een compleet puppyvoer met kip en aardappel. Het hoge gehalte aan kippenvlees levert de eiwitten die nodig zijn voor een optimale groei en ontwikkeling van de spieren.

Puppyvoer om gezond te groeien

De verhouding calcium en fosfor in dit voer is aangepast om er zo voor te zorgen dat botten op de juiste manier kunnen groeien. Doordat dit hondenvoer een hoge verteerbaarheid heeft, kan je pup alle voedingsstoffen goed opnemen en krijgt hij weinig ontlasting.

Bijzonder aan deze hondenbrokken zijn de toegevoegde groente- en fruitsoorten die zorgen voor extra vitaminen, mineralen en vezels. Deze voeding draag zo bij aan een optimale gezondheid en een sterk immuunsysteem. Zo kan je pup ongehinderd groot groeien.

BESTEL SAM'S FIELD PUPPYVOER IN ONZE WEBSHOP

Junior Large Breed hondenvoer

Honden van grote rassen groeien langer door dan kleinere honden en hebben meer specifiek voer nodig. Sam’s Field heeft voor deze honden een speciaal hondenvoer ontwikkeld. De Junior Large Breed brokjes kunnen aan puppy’s en jonge honden van grote rassen worden gegeven. Dit voer zorgt voor een gereguleerde groei om gewrichtsklachten op latere leeftijd te voorkomen. Wanneer je hond is uitgegroeid (afhankelijk van het ras 1 tot 1,5 jaar oud), kun je overstappen op het Sam’s Field Adult hondenvoer.

Hondenvoer voor gezonde gewrichten

Aan dit junior hondenvoer is glucosamine en chondroïtine toegevoegd om de gewrichten gezond en soepel te houden. Het hoge gehalte kippenvlees zorgt voor de juiste eiwitten voor de ontwikkeling van sterke spieren.

Doordat dit voer een hoge verteerbaarheid heeft, kan je hond alle voedingsstoffen goed opnemen en zal de pup weinig ontlasting hebben. Ook in deze junior hondenbrokjes is veel groente en fruit te vinden, wat de gezondheid van je pup en jonge hond ten goede komt en zijn afweersysteem versterkt.

BESTEL SAM'S FIELD JUNIOR IN ONZE WEBSHOP